-
Roberto Mancini - Gençlerbirliğinde ... (Totemizm de bir yere kadar !)
Arkadaşlar Merhaba
1.Biraz once ali adnan ile contrat gorusmelerine basladıgımda daha ikinci senemde ilk sene bazı yetkilendirme problemlerinden kaynaklanan yardımcı ekibiminin azizliğine ugrayarak teklifi tamamlamadan sözleşme şartlarının eksikliğinden rızam olmaksızın alamamıştım adnan ı.fakat 2.senemde oyuyncuyla anlaşmak için kulubune teklif gonderip kabul etmesinin hemen akabininde futbolcuyla olan gorusmemde soyle birseyle karşılaştım " oyuncum daha once kiralık olarak oynadıgı takımda su an için gorusme yapmak istemiyor" aga ben oyuncuyu alamadım ki zaten ne alaka
2.bomba ise Mancini nin ne işi var allahını severseniz bu adamın lig 15.takımı Gençlebirliğinin başında
Fm de neler oluyor ben uzun zaman sonra bu kadar balance ayarlarının ucuk kaçık oldugu bir oyun ilk defa oynuyorum ki uzun zaman dan kastım cm idi.Fm ilk defa riyakar görüyorum .Anlamadım.
Yorumlarınızı bekliyorum ark oyunum orj bu arada
tskler ..
Not :
Totemizm kişilerin yada grupların bir belli mistik görevler,doğa olayları,nesnelere bağlı kalmak koşulu ile paralelel olarak gerçekleşen ayinler ,gorevler , yasaklar dır diye biliyorum
İlla Oyunu oynuyacaz diye nesneye sadık kalıp riyakar davranmanın hiçbir mantık çerçevesinde değerlendiremeyiz. objektif bakalım biraz.ütopik değil .
Last edited by blackman2004 : 23.Kasım.2013 at 16:45
Mesaj Yetkileri