Originally Posted by
perpetua
Hala ayni yerde takilip kaliyoruz.
Bu oyunu bin kisi aliyor, 5 kisi hatalar yuzunden bu oyun oynanamayacak durumda diyorsa bu kabul edilebilir bir durum. Herkes memnun olmayacak sonucta. Her 100 kisiden 5'i oyunun oynanamayacak durumda oldugunu dusunuyorsa da bu kabul edilebilir bir durum.
Herkes senin gibi dusunmuyor oyun hakkinda. Veya bu kadar ciddiye almiyor, onemsemiyor diyelim.
Ozellikle CM4 ciktigi zaman SI forumlarini gorseydin, cok fazla hatalari olan bir oyun ciktiginda insanlarin nasil agresif tepki verdigini gorurdun. Su anda verilen tepkiler o donemin yaninda hic bir sey degil. Dusuncelerini kucumsemek icin bunu yazmiyorum.
SI forumlari gercekten o donemde savas alanina donmustu cunku ortada cok kotu bir urun vardi. Ben bile isyan ediyordum. Ama simdiki oyun ile o oyun arasinda daglar kadar fark var. Hemen hemen hic bir ozelligi calismayan, hic bir elle tutulur yonu olmayan bir oyundu CM4. Oynanabilir hale gelmesi icin 5 tane yama gerekti. Yamalarin her biri de esasinda yeni bir oyundu.
Demek ki cogu FM oynayanin beklentileri senin kadar yuksek degil. Senin kadar yuksek olmak zorunda de degil tabii.