Süper Lig'de ilk devre sona erdi.
İlk yarıyı güzel bir şekilde noktaladık.Lideriz ve puan farkı da istediğimiz gibi.İkinci yarıya başlarken ilk 6-7 hafta galibiyet serisi yakalarsak Şampiyonluk erkenden gelecektir diye düşünüyorum.Bu sezon bu kadar iyi olmamız da ki en büyük etmen savunmada ki muhteşem başarımız.Özel olarak bir savunma dizilişi vs vs çalıştırmıyorum takıma fakat son 2 senedir aynı takımla mücadele etmemizin ve ön liberolu sistemi iyice takıma monte ederek savunma konusunda rahatladığımızı düşünüyorum.Hücum yönün de de oldukça iyiyiz fakat aksayan tek tarafımız sol açık.Yusuf Erdoğan'ın eski halinden eser yok adeta.Belki oraya bir transfer düşünebilirim devre arasında.
İlk yarının sonunda takımımızdan bireysel veriler.
Burada Cenk Gönen'i çok ayrı bir yerde tutmak gerektiğini düşünüyorum.Çünkü oynadığı süreç boyunca çok az gol yedi tabi bunda savunmanın da etkisi vardı fakat Cenk'de bireysel olarak oldukça iyiydi.Sakatlandığı süreçte ise yedek kalecilerimiz yedikleri goller ile ümitsizliğe sürdü bizi fakat henüz yaşları genç onlara da güveniyoruz.Enes ve Umar gol yükümüzü çektiler adeta.İkisi de gol yollarında oldukça etkililer.Umar ve Hakan gol paslarında etkili oldular.Burada dikkat edilmesi gereken isim Umar hem gol hem de asist katkısında takıma katkısı oldukça büyük.Enes , Umar ve Cenk bu sene oldukça sivriliyorlar.
Avrupa'da güzel kura sonucu hedeflerimizi büyüttük.
Sezona Şampiyonlar Liginde başladık.Direk gruplardan başlamamız bizim için büyük şanstı fakat ya kadro yetersizliği ya da taktiğin Avrupa takımlarına başarılı olmaması sonucu grubumuzu 3.bitirerek Uefa Avrupa Ligin'de yolumuza devam edeceğiz.Tabi bu bizim için çok daha büyük avantaj.3 sene önce çeyrek final gördüğümüz bu turnuva da başarılı olma şansımızı çok daha yüksek görüyorum açıkçası.Geçen sene şanssız bir şekilde Barcelona ile eşleşmiştik fakat bu sezon daha şanslı olduğumuzu söylemek mümkün önce Rubin ile eşleştik turu geçersek yine rahatız ve bu sene yarı final'e kadar yolumuz açık gibi duruyor umarım yanılmam ve yarı finali görebiliriz.