-
İkinci sezon sona erdi. Kötü bir sezonu geride bıraktık, düşmeye daha çok yaklaştık. Şimdi eleme maçı oynayacağız, eğer kaybedersek dibin de dibini görmüş olacağım. =)
Sinir krizleriyle dolu bir sezonu geride bıraktım, sadece Türk oyunculara yöneldiğim için ve takımın da kalitesi belli olduğundan dolayı seçeneklerimiz çok az. Kaleci transferi bile yapamadım, ligin en kalitesiz kadrosuna sahiptik neredeyse.
Taktik oturtmak da çok zor çünkü verdiğin taktiği anlayacak oyuncular yok takımda. İşler kötü gidince İsveç'te bir fırın açtım, gece kalkıp ekmeklerimi yapıyorum, öğleden sonra kahvede okey oynadığımız adamlarla akşamüstü idman yapıyoruz, böyle bir ortamda da başarılı olmak zor.
Oyuncuları takımda tutabilmek için iş garantisi veriyorum, 5 tane oyuncuyu fırınımda çalıştırıyorum, başkan da sağ olsun 10 oyuncuya sahip çıktı.
Şimdi iki maçımız var kritik, eğer bu maçları kazanırsak acaba köprüyü geçene kadar ayıya dayı mı desek konulu bir toplantı yapmayı planlıyorum başkanla yoksa çok sabır gerektiren bir süreç bizi bekleyecek.
Mesaj Yetkileri