2021-2022 Sezonunda 3 Kulvarda Mücadele Edeceğimiz Kadromuz.

Tüm transferlerimiz bir arka sayfada kaldı o yüzden kadronun tam halini böyle paylaşmak istedim.

Kadro kalitesi olarak geçen seneye göre biraz daha kaliteliyiz bence.Şuan için sol bek ve sağ bek için alternatiflerimiz yok ama sakatlık ve ceza gibi durumlarda genç takımdan oyuncularımızı kullanmayı düşünüyorum.Diğer tüm mevkilerde alternatiflerimiz bulunmakta zaten.

Zaman geçtikçe takımdaki tüm oyuncularımızı kendi alt yapımızdan yetişen isimlerden oluşturmayı düşünüyoruz.İki tane zehir gibi genç yeteneğimiz var onların profilini vererek devam edeyim.İkisi de çok yetenekli bu sene özellikle sağ bek 11'in tek ismi.

Sağ Bek : Muratcan Onat !

Kendisi çıkan haberlerde yeni Gökhan Gönül olarak lanse ediliyor , zaten Gökhan takımdayken Muratcan'ı çalıştırıyordu çok iyi gelişiyor.Geçen sene ciddi süreler aldı ve çok iyi çıkış yakaladı fiyatını da katladı bu sene de aynı şekilde devam eder umarım.

Forvet : Abdülkadir Olgun !

Henüz 16 yaşında ve geçen seneden beri ara ara oynatıyorum ve hiç sırıtmıyor.O yüzden forvet transferini bile askıya aldım.Çok büyük gelecek ! Gerçi şimdi baktım da 17 yaşına girmiş ss yi aldıktan sonra 2-3 gün devam etmiştim