-
Tabikide hiç denemedim fakat Javi Martinez ön plana çıkıyor.Denediğim ve adam geçirmeyen adamlardan ise Sandro ve Wanyamayıda söylemek lazım mükkemmeller.Bender kardeşleri denedim fakat verim alamadım ilginç şekilde Dmc deki oyuncunun boyunun uzun olması ve hızlı olması bence çok önemli Bender kardeşlerde bu özellik eksik belkide ondan verim alamadım.Bir başka denediğim isimse lucas Leiva fakat çok sık sakatlanıyor.Birde oyunun ilerleyen yıllarında süper bir profile sahip olan çok gelişen yalnız denemediğim Kondogbiada söylenebilir.Bazı arkadaşlar Koke ve Pogba demiş aslına bakarsanız bunlar tam bir Dmc yani defansif ortasaha değilller Koke denemiş biri olarak Mc'de İki yönlü ortasaha olarak oynattım ve verim alabildim.Pogba ise tam olarak bana göre Defansif oyunkurucu rolünde aslına bakarsan biraz daha ofansıf olarak oynatılabilir.Hatta benim kariyerimde Juventus Amc bile oynatıyordu ki uzaktan şutları yeter.Bir başka önerim ise Chivas takımındaki Dmc Jorge Enriguez olacak çok ucuz bir meblağa alıınabiliyor ve çok iş yapıyor denemek lazım ben verim alamişmiştim 20M Euroyada satmıştım.Benim 1 numaralı favorim ise Sandro Premier ligde rating rekorları kırmıstı.
Mesaj Yetkileri