Oynadığımız oyun; şişir topu, ne olursa olsun. İleride bir kere Burak ve Umut var; top indiren tipte bir oyun yapıları yok. Baştan iflas ediyor haliyle sistem ki koskoca biz böyle mi oynayalım? Geriye gelip defanstan top çıkarması gereken 3 orta saha da bunu başaramadı bugün. Sonuç olarak kontradan bulduğumuz birkaç pozisyon hariç maçta olumlu hiçbir şey yapmadık(bir zahmet de pozisyon bulalım yani, rakip Konya). Pas organizasyonumuz yok, organize atak yok, beklerin katkıları yetersiz ki adamlar da tek başına ne yapsın zaten; yardıma gelen yok pek. Solda hadi Telles'e Sneijder yardım ediyordu da bu maç forvetlerin arkasına aldı adamı o yardım da gitti; Telles tek kaldı. Takımın boyunu kısaltmamız lazımken gitgide bu boy uzuyor. İsteksizlik adamların yüzlerinden okunuyor. O yok bu yok ne yaptığımızı ben çözemiyorum 90 dakika boyunca. Sanki birbirini tanımayan 11 kişi gelmiş bir şeyler yapmaya çalışıyorlar. Futbolun f'si yok, rezalet oyun var. Evet, kadro çok dengesiz de Mancini'nin suçu yok da diyemeyiz. Zaten City macerasından sonra gelmesin demiştim, hadi geldi arkasında duralım dedik ama eleştirmeden de bir şeyler yoluna girmiyor. Hele şu maçta 90+3'de maça Lucas'ı almak istemesi ben iyice çileden çıkardı. Lucas bile bakıyor, ne gireyim bu saatten sonra diye

Sneijder'e gelirsek şu an takımda oynayan/oynamaya çalışan birkaç adamdan biri. Melo, Semih, Muslera, Telles, Sneijder şu anda ayakta kalmaya çalışan adamlar gibi gözüküyor. Sneijder'e gelene kadar gidecek çok adam var.