-
Yeni sezon öncesi Emre Özdemir kameralar karşısında !
The Guardian Muhabiri:Geçen sezon geneline bakıldığında son derece başarılı bir sürecin tamamlandığını söyleyebiliriz. Ligi zirvede tamamladınız ve EUFA Avrupa Ligi gibi kalitenizin çok üstünde takımlara kafa tutmayı başardınız. Geçen sene ile ilgili olarak kısa bir değerlendirme yapabilir misiniz ?
Emre Özdemir: Geçen sezon son derece olumlu geçti bizler için. Takımın onlara duyduğum güveni boşa çıkartmadı ve 5 kupada da herkesin saygısını kazanmayı başardığımızı düşünüyorum. Geçen seneki başarıdan ötürü tüm kulüp personellerini ve takımımı tekrardan tebrik ediyorum
The Guardian Muhabiri: Kulüple ilgili olarak finansal açıdan problemlerin kapıda olduğuna dair dedikodular kulaktan kulağa dolaşmaya başlamış durumda, bu konu hakkında taraftarınızı rahatlatacak bir şeyler söyleyebilir misiniz ?
Emre Özdemir: Bu takımın başına geldiğim günden beri her zaman dürüst ve gerçekçi olmaya çalıştım. Benden taraftarı rahatlatacak bir açıklama bekliyorsanız eğer böyle bir davranış içinde asla bulunmayacağım. Taraftarlarımız şunu çok iyi bilmeliler, geçen senelerdeki başarıları elde edebilmek adına belli meblağları harcamamız gerekiyordu ve harcadık. Evet şu an için finansal açıdan problemler yaşıyoruz bunu kimsenin göz ardı etmesini istemiyorum. Herkes bunun bilincinde ve bunu dikkate alarak kulübe olan bağlılığını göstermek zorundadır. Bu söylediğime taraftarda, futbolcularda, yönetimde ve tabi ki bende dahilim !
The Guardian Muhabiri: Yapmış olduğunuz dürüst ve cüretkâr açıklamalar için sizleri kutluyoruz. Önümüzdeki sezonda da başarılar diliyoruz.
Mesaj Yetkileri