1 ile 30 arası toplam 456 sonuç

Konu: TBL 2015-2016 Maç Yorumları

Threaded View

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Default TBL 2013-2014 Şampiyonu Fenerbahçe

Bana göre favori olmamızın sebebi tam sayıyı unuttum ama yanılmıyorsam Gs 18 maçtır sadece 1 kere kazanmış Fb Ülker Arena'da.Yani bu macta favoriyi Gs görmen Kadıköy'de ki bir macta favori görmenle aynı şey bence.Ayrıca kendi verdigin örneklerde bunu doğruluyor.Kendi sahamızda 4/4 yaptık bu sene ayrıca tarafsız sahadaki C.baskalıgı kupasını da kazandık.Yani kısacası bu macta Gs'yi favori olarak görmek sadece taraftarlıktan ötürüdür.Euroleague'le kıyaslamakta yanlış cunku önemli olan takımların arasındaki maclar.

Quote Originally Posted by Walter Sakana View Post
    İki takım da nasıl olsa evimde kazanırım havasında olduğu için önceki maçları faz almak pek doğru değil.
    Ayrıca bu düsünce bana göre kendimizi kandırmaktır.Cünkü iki takımda deplasmanlarda tüm gücüyle oynadı ve maçlar genelde son çeyreklere kaldı.Gerçi bizim sahada ki maçlardan sadece 2. maç son ceyrege kaldı ama Gs'nin basarısız olması maçı sallamamasından degil bizim takımın motivasyonundan dolayıydı.Valla abi sen kabul etmesende bu maçın net favorisi Fenerbahce'ydi.Her zaman favori kazanmaz o ayrı birşey tabii ki ancak bütün oklar Fenerbahce'yi gösteriyordu.
    Last edited by attirson : 20.Haziran.2014 at 14:28

Mesaj Yetkileri