-
19.Ağustos.2006, 20:27
Fransız hoca ile yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, Beşiktaş yönetiminin süre verdiği ortaya çıktı...
Tigana ile Beşiktaş Yönetimi arasındaki kriz sürerken taraflar sessizliğini koruyor...
Her maçın ardından takıma takviye isteyen Fransız hocanın durumu ocak ayındaki seçime kadar belli olacak
İpler geriliyor...
Fransız hoca ile Siyah-Beyazlı yönetim arasındaki soğuk savaş devam ediyor. Her maçın ardından takıma takviye isteyen Tigana için, yönetim tüm imkanları seferber ediyor. Takıma yapılacak son transfer için bonservisi elinde olan oyuncuları tercih ederken, Fransız teknik adamın ısrarla Newcastle United’da oynayan eski oyuncusu Boumsong’u istemesi büyük tepkilere neden oldu. Özellikle İkinci Başkan Murat Aksu ve Genel Sekreter Kenan Öner’in Tigana’ya bu tavrı nedeniyle oldukça öfkeli oldukları ifade edildi.
Seçime kadar süre!
Öte yandan Ocak 2007’de yapılacak olan Olağan Genel Kurul’a güçlü girmek isteyen yönetim bu nedenle düğmeye bastı. İdareciler, seçim döneminde takımın zirvede olması için seferber. 10 haftalık dönemde takımın hedeften sapması durumunda ise Fransız hoca ile masaya oturulacağı ve teknik adamdan rapor isteneceği iddia edildi.
Siyah-Beyazlı yönetimin kendi aralarında aldıkları gizli bir kararla, bu süre zarfında takımın başarısız olması durumunda Tigana ile yolları ayırmayı planladığı da ileri sürüldü.
Fulham örneği
Beşiktaş’tan yılda 2 milyon 800 bin Euro alarak Türkiye’nin en çok kazanan teknik direktörü unvanını elinde bulunduran Fransız hoca, ülkesinin basınında da gündeme geldi.
Fransız gazeteciler, Tigana’nın daha önce görev yaptığı Fulham’da da buna benzer bir durum yaşadığına dikkat çekti. İngiliz Kulübü’ne büyük paralar harcatarak transfer yaptıran deneyimli çalıştırıcı, bunların çoğunu da kendi ortak olduğu şirket üstünden yapmıştı. Ülke basını, Tigana ile Beşiktaş’ın yollarının 6-7 hafta içinde ayrılacağını da iddia etti.
Kaynak: Fanatik
Mesaj Yetkileri