Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Takımı moral gezisine götürmüşsün iyi fikir arada yapmak lazım.
Valla iyi oldu.

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Türk işi tatil yaparsan çakılırsın tabi
İşe yaradı ama bu sefer.

Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
Birseyleri ateslemen gerekecek
Biraz form tuttuk.

Quote Originally Posted by davidalaba27 View Post
Kötü bir gidişat var ama işleri tersine çeviririz
Çevirdik gibi. Ama sakatlıklar bir türlü peşimizi bırakmıyor.

22.HAFTA

Oyun stilimizi Katı'dan Akıcı'ya çevirdik ve meyvesini bu maçta aldık.

Şanssızlık peşimizi bırakmıyor.Bu seferde maçta Marko Pantelic sakatlandı ve 3-4 hafta yok.Takımda forvet oyuncusu kalmadı.Zaten sağlam olarak 3 yedek var.Bizi zor bir dönem bekliyor.

23.HAFTA

Takımı akıcı bir futbol oynamaya ayarlayınca, gerçekten çok iyi performans göstermeye başladılar.Urawa'yı evimizde rahat geçiyoruz.

Manabu Saito'ya ayrı bir parantez açmak istiyorum.Ben bu takıma geldiğimde, Saito rezerv takıma gönderilmiş, ve klüp onu gözden çıkarmıştı.Sakatlıkların ardından kendisine forma şansı verdim, ve muazzam bir performans gösteriyor.Son maçlarda takımı sırtladı.

24.HAFTA

Çıldırtacak derecede bir maçtı.Son saniyede yediğimiz golle maç 2-2 bitti.Gene bir oyuncumuzu sakatlığa kurban verdik.Atılan şut sayısına bakmayın, rakibe hiç net pozisyon vermedik.İlk golde de, kalecim topu uzaklaştırmak isterken top benim defansıma çarptı ve içeri girdi.

TEBRİKLER NAKAMURA!

Takımımızın Tsubasa'sı olan Shunsuke Nakamura, kariyerine yeni bir rekor daha ekledi.Son maçta attığı iki golle birlikte 74 lig golüne ulaştı ve Yokohama tarihinde, Lig Maçlarında en çok gol atan futbolcu oldu.

Bu arada takımdan 4-5 oyuncuya teklifler geldi.Reddettim.Dediğim gibi, iskeleti korumaya çalışacağım.Ama klüpler vazgeçecek gibi durmuyorlar.

Sampdoria'da Nakamura'nın peşinde.Teknik Direktör Delio Rossi Nakamura'yı almak için türlü oyunlar, açıklamalar yapıyor.

Sampdoria'nın teklifi sonrası Nakamura'nın uyanık menajeri hemen yeni bir sözleşme talep etti.Bende Nakamura ile konuşup menajeriyle yollarını ayırmasını talep ettim fakat menajerinden memnun olduğunu söyledi.Bunun üzerine menajerin sözleşme talebini reddettim.Ve bu sefer Nakamura benimle konuşmak istedi.Neyse, şimdilik geçiştirdik.

Bu arada takımlar iyice oyuncularımın aklını karıştırmaya başladı.Takımdan çoğu kişi benimle konuşup ayrılmak istediğini söyledi, her ne kadar beraber büyüyeceğimize söz versem de dinletemedim.Sezon sonunda ayrılıklar olabilir.

DÜNYADA ÖNEMLİ TRANSFERLER-----

Valon Behrami Napoli---Liverpool(12,5 M Pound)

Miralem Pjanic Roma---Tottenham (12)

Sami Khedira Real---Manchester City (24,5)

Andre Ayew Marsilya---Real (18)

Antoine Griezmann Sociedad---Tottenham (18)

Koke Atletico---Monaco (15)

Hector Moreno Espanyol---Arsenal (12)

Fabio Coentrao Real---ManU (6,5)

Lucas Leiva Liverpool---PSG (27)

Rafael ManU---PSG (21)

Futbol Direktörü görevi için Satoru Sakuma ile anlaşıyoruz.

Kerlon çeşitli problemler yaşadığını söyledi ve kafasını toplaması için bir süre Brezilya'ya gitmesine izin verdim.

THE EMPERORS CUP ALL JAPAN CHAMPIONSHIP TOURNAMENT 2.TUR

İlk yarıyı 2-0 önde kapattık ve fazla rehavete kapıldık.Maç 2-2 bitti.Neyseki uzatmalarda takımı kendine getirdim.Nakamura girdi, ve oyunu değiştirdi.

Bir kötü haberde Jin Hanato'dan geldi.Antremanda sakatlandı ve 6-7 hafta yok.Takım revire döndü.

25.HAFTA

Cerezo'yu çekişmeli geçen bir maçın ardından 2-1 mağlup ediyoruz.

Hey Allahım yarabbim!

Takımımızda forvet kalmadığı için oynattığım Kazuki'de an itibariyle sakatlandı.6-7 hafta yok.Pantelic'i sakat sakat oynatacağız mecburen.