Quote Originally Posted by paco
galatasaray bu kupaları alırken dediğin gibi 3-4 sene çalışma sonucunda aldı ama kaçırdığın bir nokta var ki galatasaray o 3-4 yıllık sürede avrupanın devleri diye nitelendirdiğiniz takımları eliyordu veya onlardan puan alıyordu f.b daha bunu bile yapamıyor ha birden bir sıçrama yapar da avrupa fatihi olursa o zaman ben sizin yapmadığınız gibi f.b yi alkışlarım ....

ayrıca listede de sizden aşşağıda olmamız sizden daha kötü sonuçlar aldığımız için değildir avrupada 1 sene yoktuk ... yani hiç maç oynamadık ... ama bizim ölümüz cl de f.b den daha iyi iş yapar.... mantelite farkı ... örnek veriyorum f.b nin çarşamba günü milan ile cl maçı olsun hafta sonu galatasara ile maçı olsun milana yedek ağırlıklı kadroyla çıkar veya taktiğini değiştirir .... yani galatasaray maçı ve anlık başarılar f.b için daha önemli ....
Son söylediklerine katılmıyorum Fenerbahçe 2 yıl önce Man Und. 3-0 yenerken kadroda bütün as oyuncular vardı ve UEFA Kupasını garantilemişti ama bir sonraki Galatasaray maçını hiç düşünmedi aynı olaylar daha önceleride yaşandı ama şunuda hatırlatırım başarılar anlık başarılar ile bir bütün olur.