Quote Originally Posted by Leonadias View Post
Hahahaha (:
Lig de alalım ŞL vizesi ^^
O değil de utandırdın gerçekten
Beşiktaşın Galatasarayla evinde, benim Fenerle deplasmanda kilit maçlarımız var herşey 2 hafta sonra belli olacak bakalım

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
Tottenham ı elememiz çok zor bence ama eğerki evimizde bir golsüz beraberlik yada tek gollü galibiyet ve deplasmanda kapanırsak alabiliriz. Kontra da oynayabilirsin. Benim açıkcası umudum pek yok. Ama olurki inşallah deviririzde finale adımızı yazdırırız.

Lige gelirsek artık senin oyuncular yoruldu. Üç kulvarda birden yarışmak kolay değildir. Bu da performanslarına etki ediyor. Heleki bir sonraki maç daha önemli ise sanki onu düşünüyorlar gibi. Ben kendi kariyerimde böyle düşünüyorum.Yaf bu Eskişehir benimde belalım. Adamların kalecisi Belçikanın yedek kalecisi olunca gol atmakta zorlaşıyor.

Kupa ya gelince Akhisar biraz bela bir takımdır. Zaten yarı finallerde büyük takımlar haricinde kiler eğerki ligde Avrupa peşinde sıralamadalarsa rahatsın değilse kupaya asılıyorlar ondan dolayı sıkıntı oluşabiliyor.
Aynen abi bu sefer çok daha zor olacak ama kim bilir belkide yener geçeriz Toteyide. Açıkçası ben buraya kadar geleceğimizi bile düşünmüyordum sezon başında ilk 5 maçtaki oyundan sonra avrupada ne yaparız diye düşünürken gruptan 1. çıktık farklı skorlarla. Benim takım her süprizi yapacak potansiyelde bakarsın 3 atarız yada 5 yeriz bakalım görücez artık