Oyunda FB'yi yönetiyorum. İlk sezondan beri DM pozisyonunda kimseden tam verim alamadım. Kimi oynatırsam oynatayım sezon boyunca 7 puanın üzerine çıktığı birkaç maç ancak oluyor. Şimdiye kadar çok fazla taktik ve hemen her görevlendirmeyi de denedim ama nafile.

İlk sezon Mehmet Topal, Meireles, Baroni ve nadiren Selçuk'u denedim, olmadı. İkinci sezon Mehmet Topal ve Ceyhun Gülselam'a şans verdim yine vasattı performanslar. Üçüncü sezonda da yine bu bölgede problem yaşadım, tam yeri olmasada Okay Yokuşlu'yu burada denedim. Dördüncü sezondayım, paraya kıyıp Emre Can'a 24 milyon euro verdim. Sırf şurada birisi düzgün oynasın diye. Şimdi oda 6,50 ortalamayı zor buluyor. Hatta çoğu zaman 5 küsürlü puanlarla maçı tamamlıyor.

Oyunun genelinde bu pozisyonla ilgili bir zorluk mu söz konusu yoksa bende mi hata var çözemedim. Fikir almak istedim. Taktiksel önerilerinizi yada bu adam taş gibi oynar dediğiniz birisi varsa artık parası neyse verip alacağız

(Bu arada takım iyi gidiyor. Başarı sıkıntısı yok. Sadece bu mevkinin puanlamasına takıldım)