Çok felaket sakatlanıyorlar hemde...Bir önceki güncellemede de sakatlık problemi çoktu insanlar da ancak bende neredeyse hiç sakatlık olmadı 1,5 sene içinde, istisnalar haricinde, antrenman programlarıyla falan alakalıydı herhalde fakat bu güncelleme öyle değil ya, her maçta benden ve rakipten bir sürü oyuncu sakatlanıyor, maçta 3 değişikliğin ilk 2sini ilk yarı da sakatlıktan yapıyorum, son değişikliği taktiksel olarak 2. yarının ortalarında yapıyorum, değişiklikten 5 dk sonra 3. sakatlık, oyuncu çıkıyor kalıyoruz 10 kişi. Üstüste 3-4 maç bunu yaşadık.
Güncelleme geldikten sonra 8-9 maç yaptım, 1,5 seneden bu yana hiç sakatlanmayan, birisi gol krallığına oynamak üzere 4 as oyuncum uzun süreli sakatlıklar geçirdi.
Miles acaba diğer güncellemeler de sakatlıklardan fazla bahsedilmesine sinirlenip sakatlık barını en yükseğe mi çekti ne yaptı?yahu forvete top geliyor, arkadan savunma sakın dokunmasın, direk kıpkırmızı oluveriyor adam, öldü sanıyorum. ne yapıyorsunuz abicim ya?
![]()

Bir önceki güncellemede de sakatlık problemi çoktu insanlar da ancak bende neredeyse hiç sakatlık olmadı 1,5 sene içinde, istisnalar haricinde, antrenman programlarıyla falan alakalıydı herhalde fakat bu güncelleme öyle değil ya, her maçta benden ve rakipten bir sürü oyuncu sakatlanıyor, maçta 3 değişikliğin ilk 2sini ilk yarı da sakatlıktan yapıyorum, son değişikliği taktiksel olarak 2. yarının ortalarında yapıyorum, değişiklikten 5 dk sonra 3. sakatlık, oyuncu çıkıyor kalıyoruz 10 kişi. Üstüste 3-4 maç bunu yaşadık.
Alıntılı Yanıtla