Ligde oynadığımız son iki maçta Karabük'e 3-2, Trabzon'a 2-1 mağlup olduk ve ligi tamamladık.
Puan Durumu
Gol Kralı -> Gökhan Töre
Asist Kralı -> Jose Sosa
Yılın oyuncusu -> Gökhan Töre
Yılın kalecisi -> Tolga Zengin
Antrenman tesislerimizin seviyesi düşürüldü ve yönetim iki yıldır geliştirme isteğimi kabul etmiyor.
Mali Durum
Gelir
Kombinelerde gelir ikiye katlandı ama en büyük gelir kaynağımız Şampiyonlar Ligi oldu.
[/url]
Gider
Oyuncu maaşları geçen sezona göre azalırken, personel maaşları arttığından dolayı 1 milyonluk bir fark oluştu. Tabi en büyük gider alınan oyunculardı. Yine de artıyla kapattık bu sezonu.
[/url]
Oyuncu Bilgileri (Ortalama Puan, Gol, Asist)
Bu sezon oynadığımız 55 maçta atılan gollere etki etmeyen tek oyuncumuz Pedro oldu. Kendisine plaket verdik
Takım Raporu (Özet, Veriler)
Burda dikkatimizi çeken bulgu soldan atıp soldan yediğimiz. Bu nedenle de Ramon'u satılığa çıkardık, yerine daha iyi olduğunu düşündüğümüz Oviedo'yu aldık. Umarım katkısı olur takıma. Verilerde ise dikkatimi çeken çektiğimiz her 10 şutun sadece 1'inin gol olduğu. Bunu %20lere çıkartmak zorundayız. Evet çok gol atıyoruz ama Avrupa'da bu istatistiklerle ilerleyemiyoruz.
Bir diğer istatistik ise 55 maçın 23'ünde kaleyi gole kapadığımız yönünde. Bunun da temelininde oyuncu sözleşmeleri yatıyor. Sözleşme yenilediğim defans oyuncularında maç başı ücret yerine, gol yemeden tamamlama primi veriyorum, oldukça yüksek paralarla. Bunun sonucunda geçen yıl ki o çok gol yediğimiz dönemi de atlattığımıza inanıyorum. Yine lig için geçerli bu söylemim.
21 yaş altı takımımızda abilerine özendi
Gelelim transferlere. 2 sezondur istediğimi alamadığım Demba Ba gönderilecek futbolcular arasında. Ramon satılığa konuldu. Atiba'nın sözleşmesi bitiyor. Bu üç oyuncunun yanı sıra Sivok ya da Pedro da göndermek istediklerim arasında. Asıl mevzu şu. Sosa bir sezon daha kalmalı mı yoksa yerine biri mi alınmalı? Burda da yardımlarınızı bekliyorum.
Şu anda istediğim iki oyuncu var ama herhangi bir görüşmem olmadı. Levent Öztunalı ve Serdar Taşçı. Bakalım neler olacak