-
07.Aralık.2014, 05:31
Porto modeli demiştim hatırlarsanız. Yönetimde bir pilot kulüp istedim bunun için ve bana seçim hakkı tanıdılar. 2. ligden yüksek profilli bir takım budum sonra 4 tane potansiyeli 20li yaşlarda arkadaşa sırf bu modeli uygulamak için imza attırdım. O pilot kulübe gönderip parlatacaktım. Sonra bildirim geldi. Seçtiğim kulüp ile anlaşılamamış ve iş yatmış. Buraya kadar tamam ama sonrasında yeni pilot kulüp seçmeye çalıştım fakat acı gerçekler karşılaştım. Seçilecek bi yer yoktu. Tekrar pilot kulüp isteği yapayım dedim onu da yönetim kapatmıştı. Çünkü görev tamamlandı görünüyordu. E madem anlaşılamadı mantıken başka kulüp seçmem gerekli değil mi madem bunun iznini vermiş baştan bana yönetim. Ama gel gör ki seçilemiyor. Herhalde bundan daha saçma ve düşüncesiz bir iş daha görülmez bu oyunda. Hiç mi düşünmezsiniz böyle şeyleri. Roberto İnsigne denen veledin bana kök söktürüp 100.000 farkla serie b kulübüne imza atmasına değinmiyorum bile. Evet durduk yere başımıza çıkan sorunlar bunlar malesef. Çözmeye uğraşıcam.
Bu Konuya Ait Etiketler
Mesaj Yetkileri