Quote Originally Posted by Prospect View Post
Çok güzel gidiyorsun Diego ile Erkan sıkıntıları biraz kötü olmuş gibi ama yerleri doldurulabilir. Hocam Mori'ye ne oldu bu arada göremiyorum pek maçlarda, Kerem Bulut eksikliğini hissetmiyor gerçi.
Erkan hiç olmazsa yüklü bir para kazandırıp gidiyor. Diego da o kadar olmasa da para bırakıp gidecek. Dolayısı ile şu anda bu sıkıntı değil. Zaten şu anda mevkilerinde yeterince alternatifleri var. Ibrahim Sissoko ve Erman Kılıç Erkan'ın boşluğunu doldururken Mehmet Erkut Şentürk'de geleceğe dönük kanat oyuncum. Bir de şu anda PTT 1. ligde bir kanat oyuncusu izliyorum, belki de onu alırım. Defansa da şu anda Akaminko ve Sezgin var. Berkay veya Birol sanmıyorum ki stoperin yükünü taşıyamazlar. Diego gittikten sonra eldeki bütçeye ve duruma göre bir takviye yapılabilir. Bunları devre arasında düşüneceğim.

Funes Mori'nin oynamamasının sebebi açık; Boffin, Diego, Akaminko, Lawal (Azofeifa ya da Causic), Sissoko

Hem yabancı oyuncu kontenjanını azaltıyor, hem kiralık oyuncu hem de Kerem Bulut iyi bir form yakaladı. Şimdi Mori'yi sahaya sürsem, yabancılardan birini kesmem gerekecek. Üstelik takımdaki diğer 3 forvet yerli iken ve en az Mori kadar da iyi iken gerek görmüyorum.

4 maç daha oynadım ama atamadan iş yerine gelmem gerekti. Yarın sabah daha okunaklı bir şekilde resimlerini atacağım. İlginize teşekkürler.