Quote Originally Posted by AbuzerKadayif View Post
Hadi baklım begendim transferlerini, artık çıta yuksek, ligi zaten soylemeye gerek yok şl de yarı final altı kesmez
Sağol hocam.

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
tebrikler çifte kupa ile başlamışsın. Bu sezon en az yarı final görürsün. Hatta geçen seneki başarıyı bile tekrarlayabilirsin.
Teşekkürler hedefimiz o

Quote Originally Posted by iam1superman View Post
Çifte kupa için tebrikler. Transferler de tam kıvamında olmuş.
Danke schön
Eredivise 1.Hafta

Lige ultra hızlı bir giriş yapıyor ve ligin yeni takımı Sparta'yı 6 golle geçiyoruz.

Eredivise 2.Hafta

Aslında bu maçtan sonra istifa etmem gerekirdi. PSV'ye 8 attık,50 şut çektik adamların 2 şutu var.Kısacası artık rekabet falan yok .

Eredivise 3.Hafta

Rahat bir skorlar deplasmandan 3 puanı çekip alıyoruz.Yine 9 net gol pozisyonu fakat 4 gol biraz daha bitirici olmak lazım.

Eredivise 4.Hafta

Maçtan sonra küplere bindim.Puan kaybettik ama çok erken oldu.88'de gelen gole engel olamadık.

Eredivise 5.Hafta

Mitroviç nihayet ben burdayım dedi.4 gol attığı maçta rakibimizi 5 golle geçtik.

Eredivise 6.Hafta

Rakip bizim orta sahamızı geçemedi.Kaleye 0 şut çektiler eksik olmasınlar.Tek kale oynadık penaltı kaçırdık beceriksizdik bunlara rağmen 5 golle 3 puanı aldık.

Ligde Puan Tablosu

6 maçta 30 gol attık.Sezon sonunda maç başına bu 5 gol ortalamasını tutturmak istiyoruz.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARI

3.Torbadan girmeye başladığımız kuralara artık 1.torbadan giriyoruz

Tek dikkat çeken takım Shaktar.Geçen sene çeyrek finalde elediğimiz Ukrayna takımı ile bu sene gruplarda liderlik mücadelesi vereceğiz gibi gözüküyor.