Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
''Kadromuz''

''Kaleciler''
Spoiler: Eray Birniçan 

Spoiler: Emre Metin 

İkisine de sırayla şans vereceğim.

''Stoperler''
Spoiler: Cemil Adıcan 

Spoiler: Berat Çetinkaya 

Spoiler: Atınç Nukan 

Spoiler: Tugay Kara 

Spoiler: Nicolas Delion 

Stoperlerimizin 3' ü BJK den kiralık.1 Valenciennes den. Cemil ile bedavaya sözleşme imzaladık.Hepsi şans bulacaktır.Eğer bulamayan olursa Tugay ı yollayabilirim.

''Sağbekler''
Spoiler: Albert Budak 

Spoiler: Ünal Danışıkkaya 

Alber de aynı Delion gibi Türk asıllı bir oyuncudur. Sağbek de genellikle Albert oynar gibi ama Ünal da yeterince şans bulacaktır.

''Solbekler''

Spoiler: Florijon Belegu 

Spoiler: Halil Hocaoğlu 

Solbeklerde ilk tercihimiz Belegu dan yana olacak.Halil de şans bulacaktır.

''Ortasahalar''

Spoiler: Jurica Grgec 

Spoiler: Vitor Lima 

Spoiler: Yetkin Demir 

Spoiler: Mustafa Karabulut 

25 Kadro kayıt hakkımızın 2 si kendi alt yapımızdan olma zorunluluğu vardı bu yüzden transferin son gününde ortasaha alternatiflerimizden Özgür Gayretli yi kiraya yolladım.Büyük bir riske girmişim ortasahayı 4 kişi bırakarak Tugay veya Furkan Yaman ın kiralıkları iptal edilebilirdi.Neyseki altyapımızdan kayıt ettiğimiz bir oyuncu bu mevkide oynuyor ama işler yolunda gitmezse ara transferde bu duruma el atacağım.

''Sağkanatlar''
Spoiler: Arif Avcı 

Spoiler: Yunus Birinci 

İkiside sırayla oynayacak ayrıca forvetten burada oynayabilen Sellin var.Bunlardan daha iyi bile oynayabilir.

''Solkanatlar''
Spoiler: Ali Avcıoğlu 

Spoiler: Emre Kılınç 

Geçen sene en iyi performans gösteren oyuncumuz Alinin işi bu sene zor çünkü şahane bir rakip transfer ettik ona.Emre den çok şey bekliyorum.

''Santraforlar''
Spoiler: Rune Sellin 

Spoiler: Recep Yaşar 

Spoiler: Furkan Yaman 

Spoiler: Ebrima Bojang 

Rekabetin tavan yapacağı bir bölge geçen sezonki golcümüz Recep e 2 tane güçlü rakip aldık.Ayrıca Furkan'ı tekrar kiraladık.Bojang fiziksel özellikleri fena Sellin ise biraz daha teknik.

.
O kadar uğraştım arkada kaldı ya. Görüntü kirliliği olmuşsa özür dilerim.