Quote Originally Posted by Banega View Post
Oooo beni unutmamışsın abi, mention için çok teşekkür ederim.Gerçekten muazzam işler başarmışız.Şu sınavı bir atlatayım, daha da sıkı bir şekilde takip edeceğim.

Bandırma'ya ara transferde yardım ederiz artık. Başarılarının devamını diliyorum.
Sen sınavlarını hallet nasılsa biz buralardayız. Bandırmaya yardım edeceğiz. Onları da Süper lige çıkartacağım. Daha önce bu şekilde Serhatx arkadaşımız Erzurum kariyerinde denemişti. Son durumunu hatırlamıyorum. Ben başarmaya çalışacağım.

Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
Hocam şahane bir sezon olmuş. AL grubun zor gelmiş. Ayrıca kulüb tesislerin harika.
Teşekkürler hocam. Gerçekten şahane bir sezon oldu. Hatta o Bursa maçına başka bir taktik ve as kadro ile çıksaydım ŞL bile gelebilirdi. Keyfi yenildim.
Kalan 22 oyuncumuzun profilleri de aşağıda var. Bunlar asıl kadromuzun oyuncularıdır.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
8,600 TL ye bonservisini aldığımız Enver Çimen şu anda değerini epeyi katladı. Bir çok takım peşinde.
[IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG][IMG][/IMG]
[IMG][/IMG][IMG][/IMG]
Kaptanımız Recep Demir.
[IMG][/IMG]
Saminin zihinseli iyi olduğu için elimde tutuyorum.
[IMG][/IMG]
Sami can Arık iki yıl kaldığı Bandırmada sevilen bir futbolcu oldu.
[IMG][/IMG]
Semih Demiryürek yıllardır takımımızda kiralık olarak oynuyor. Artık bu sezon sonunda tapusunu almamız lazım. Bu çocuğun attığı tüm goller penaltıdan oldu.
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]
[IMG][/IMG]