Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
İspanya daha iyi olur düşüncesindeyim. Çünkü bir sürü kupa mücadeleri var. Takım sayısı fazla. ispanya orta düzey takımı veya düşük bir takıma gitdersen barça madrid atletico vs. bunlarla çekişmen zevkli olacak.

Quote Originally Posted by HeracLes View Post
Valla kardeş daha önce hiç yorumda bulunmadım ama en baştan beri takip ediyorum. 2030'dan sonra alt liglere geri dönmeni başka kariyerde yapacaksın sanmıştım ama aynı kariyerde açıkçası ben pek onaylamıyorum. Sonuçta gerçekçiliği sıfır. En baştan başlamış, Karl Marginson'dan bahsediyorum, ve premier ligde şampiyon olmuş birinin gözü daha da yukarılarda olmalı. En azından benim öyle, 15 yıl uğraşıp takımı bir yerlere getireceğim. Oradan ayrılmam için Barcelona, Bayern tarzı takımlardan teklif almam lazım.

Ama tabi karar senin alt liglerden zevk alıyorsan oyumu İspanya'dan yana kullanıyorum. Atletico, Real ve Barcelona seviyesine gelmiş gözüküyor. 4. büyüğü de sen yaratabilirsin.
Belirtmeyi unutmuşum ama Karl Marginson emekli olacak 2030'da farklı bir Menajer ile farklı bir macera olacak