Herkese tekrardan merhaba arkadaşlar. Forumdaki ilk kariyer hikayem başarısızlıkla sonuçlanmıştı teknik sorunlarımdan dolayı.Hepsini hallettim ve FM15'e geri dönmeye karar verdim kendi kafamca. Bu kariyerimi ''Athletic Bilbao'' ile yapacağım. Hemen hemen her FM serilerinin en keyifli takımlarından biridir. Bakalım bu zorlu yolculuğumuzda neler olucak

2013 KURULUŞ TARİHLİ SAN MAMES BARRİA

Stat inşaası konusunda sıkıntı yaşamayacağız

KISA KULÜP ÖZETİ
Athletic Club de Bilbao, İspanya'nın Bask Bölgesi'nin futbol takımıdır. 1929'dan beri La Liga'da mücadele eden kulüp Real Madrid ve FC Barcelona ile birlikte ligden hiç düşmemiş üç takımdan birisidir. Athleic Bilbao 8 kez La Liga'yı, 24 kez de İspanya Kupasıı'nı kazanmayı başarmıştır.
Bask Bölgesi'nin diğer takımlarından farklı olan Athletic Bilbao bölge haricinde hiçbir oyuncuyu takımında oynatmaz. Takım bu geleneğini yıllardır sürdürmektedir. Formasına hiçbir zaman reklam almayan Bilbao temsilcisi 110 yıl sonra bu geleneğe son vererek 2008 yılı başlangıç olmak üzere, 2011'e kadar Bask kökenli bir petrol şirketinin forma reklamını almıştır

BAŞKANIMIZ JOSU URRUTİA

Bol destek bekliyoruz kendisinden

FORMALARIMIZ

Kırmızı-Siyah ev forması,Yeşil-Beyaz deplasman forması.

BİLBAO'DA YENİ DEVİR !!

Bilbao'nun eski ortasahalarından Javier Gonzalez Gomez, göreve geldiğini açıkladı. Bilbao için herşeyi yapıcağını,yeni devir geleceğini açıkladı. 1974 doğumlu yeni teknik direktör, kulübüyle çıkacağı ilk antreman için sabırsızlandığını da ekledi.
İşte futbol kariyeri

KİLİT OYUNCULARIMIZ

Iker Muniain # 19

Ander Iturraspe # 8

Gözbebeğimiz Aymeric Laporte # 4

Markel Susaeta # 14

Emektarlarımız Aritz Aduriz ve Gorka Iraizoz

BAŞLANGIÇ BÜTÇEMİZ

Avrupa Ligi Elemeleri'ni seçtim hedef olarak. Daha ilk sezondan takımın ne yapacağını bilmeden çıtayı yüksek tutmakta fayda yok diye düşündüm. Devreye kadar değişir tabiki fikrim.

Devre arası transfer yamasını kullanıyorum. İlk sezonu biraz daha hızlı geçmeyi planlıyorum.

Kuralları okudum,kabul ediyorum.

Diğer güncelleme: Taktikler,Personel Değişimleri, Hazırlık Dönemi,Transferler, Avrupa Ligi En İyiler Playofflar, İlk lig maçı.