Quote Originally Posted by Sinser View Post
Bu konuda bir kariyer yapmış hatta paylaşımda bulunmasam da şuan hala devam etmekte oldugum için bir kaç öneride bulunmak isterim sana 4-2-3-1 yada orta saha çizgisinde iki merkez orta saha ile oynadıgın taktikte mutlaka ve mutlaka nizamettin çalışkanı (Standart orta saha) yada (İki yönlu orta saha) olarak oynat iki sezon, sezon başı ortalama 15 gol 15 asist gibi bir rakamla oynattım. 3. sezonun başında 5 MN € ya bologna ya sattım. Nadir Çiftçi ne olursa olsun kaçırma yaratıcı forvet olarak oynat sezonluk 25+ gol atar 2020 deyim en iyi Türk forvet konumunda şuan da. Ozan Tufan, şener özbayraklı, bilal basakcioglu (Biraz sorun yaratır bu adam takım içinde ) aras özbiliz (Kiralık) Carlos Fierro (Hala bug bence) gözun bu adamların uzerinde olsun Takım 3 sezon şampiyon olur 2 kere de şampiyonlar ligi gruplarından çıkarsa borçları bitiyor ve 20 MN € butçe veriyor rahat rahat gerisi de sana kalmış oluyor başarılar.
Önerilerin için teşekkürler. Şimdilik sahte 4-3-3 ya da 4-1-2-2-1 diyebileceğimiz taktikle oynuyorum. Taktiğe daha uygun oyuncuları transfer edebilirsem verim de artacaktır.

Nizamettin iyi görünüyor ama şu an Doğa Kaya'dan memnunum ve genç oyuncular İrfan Kahveci ve Okay'dan verim alıp onları geliştirmek istiyorum. Petrovic'in yerine ön liberoya bir önerin varsa düşünebilirim. Ozan ve Şener'i uygun zamanı geldiğinde transfer etmek isterim tabii ki ama şu an pek bir bütçe yok. Takımdaki gençlerden alabildiğim kadar verim almak istiyorum.

Quote Originally Posted by deMarcos View Post
Kariyer çok zevkli ilerliyor, başarılar dilerim hocam.
Teşekkürler, özelden ilettiğin istekleri bir ara paylaşırım, sorun olmaz