Yeni sezonda takımda eksik görülen yerlere yaptıgımız nokta ---Transferlerimiz---
Cengiz Ünder. -AMRL-
Geçen sezon son 8 maç denedigim taktiklerde Kanat olarak cok sıkıntı cektigimizden ilk tercihim olarak bana da yoldaşlık edecegini düşündügüm cengiz i Bedelsiz olarak kadroya dahil ettik..
Ozbolt -AM/FC-
Geçen sezon yaşadıgımız bitirici oyuncu sıkıntısını dordmunt alt yapısından bedelsiz olarak takıma dahil ettigimiz ozbolt ile cözebilecegimizi düşünüyorum.
Burgui -AMRL-
Real Madrid in alt yapısından yetişen ve gelecegi cok parlak olan oyuncuyu bir diger kanattaki cektigimiz sıkıntı icin bedelsiz kadroya dahil etmeyi başardık..
Fede -MC-
en eksik bölge olan orta alanımıza fede gibi bir oyuncunun takviyesiyle sınıf atlatmaya çalışacaz.. onuda bedelsiz olarak kadroya kattık
Meffert -D/MC-
Defans ile savunma arasında ki boşlukta orta sahanın hamallıgını yapacak oyuncu olarak transfer yaptık.. onuda bedelsiz olarak kadroya kattık
Klübün mali durumu cok kötü oldugundan tüm maas bütcesini bu oyunculara harcadık sayılırtakımdan ayrılan olmazsa eger transfer yapabilecegimizi düşünmüyorum fakat yinede bir sag bek ile bir defans oyuncusuna ihtiyacımız var ..