Quote Originally Posted by ttarlabasi View Post
Kusura bakma rahatsız ettik. Sen git önce bir zahmet FB resmi websitesini açıp fenerli oyuncuların boylarını oyuna doğru gir sonra gel Konyaspor araştırmasına karış. Gören de bunları Amerikan başkanı sanar, yoğunluktan kafalarını kaşıyamıyorlar. Yoksa zamanınız bırakın da hakeden, istekli +zamanı olan biri yapsın.
Önce üslubunuzu düzeltmek zorundasınız. Böyle saygı sınırını aşan yorumlar yapamazsınız.

Her dönemde Fenerbahçe'nin açıkladığı resmi verilerinin tamamını kontrol ediyorum ve güncelliyorum. 1 kez olsun bile atlamadım. Ayakkabı farklarından, aldıkları kilolardan, yeni transferlerin eksik verilerinden de dolayı rakamlar değişebiliyor. Bunların hiç biri benim hatam değil, hiç bir zaman da olmadı.

Hiç kimsenin hakedip haketmediğini değerlendirebilecek kişi siz değilsiniz. Net olarak görünüyor ki daha yeterli sayıda maç izlememişsiniz, veriler hakkında yorum bile yapamıyorsunuz. Kimin doğru, kimin yanlış yaptığını nasıl değerlendirebiliyorsunuz? Fikriniz yoksa çözümleyebiliyormuş gibi yorum yapmayın. Kimseyi de kandırabileceğini sanmayın. Bilgi sahibi olmadan, fikir sahibi olunmaz.