Merhaba arkadaşlar.
Geçtiğimiz süreçte Milli Takım'la ilgili mevzular epey bir gündemi meşgul ediyor. Ben de burada paylaşmadığım bir kariyerimde Türkiye'yi başka bir takımla birlikte yönetmiş, Euro 2020'ye katılmış ve bundan epey bir keyif almıştım. FM 17'nin çıkmasını beklediğim günlerde son kez FM 16 ile bir kariyer, bir veda kariyeri açmak istedim.
FM 17'yi beklerken ise aklıma en çok yatan, ilgimi çeken kariyer fikri Türkiye ile yapacağım bir alternatif Euro 16 senaryosu ve sonrasında Türkiye ile devam etme düşüncesi oldu. Tabii ki alternatif bir Euro 16 senaryosu için elemeleri başarıyla tamamlamamız gerekeceğini hatırlatmak isterim.
Kariyere başlamadan önce dikkatinizi çekmek istediğim iki nokta var.
1 - Kariyer Ağustos 2015'ten başlamaktadır. Bu zamana kadar Euro 16 elemeleri grubumuzda 6 maç oynanmıştır. Ne yazık ki oyunda bu 6 maçın gerçek sonuçları (araştırmalarıma göre lisans sorunu nedeniyle) yansıtılmamıştır. Oyun bu maçların sonuçlarını anladığım kadarıyla belli değerlere dayanarak otomatik atıyor. Gerçek sonuçları yansıtan bir yama veya bir çözüm bulmayı da başaramadığımı belirtmek isterim.
2 - Oyunu Nocna Mora'nın hazırladığı yaz transferleri ve güncellemeleri paketi ile oynayacağım. Bu yama ile ilk kariyerim olacak. Anladığım kadarıyla transferler yanında Emre Mor gibi çıkış yapan oyuncuların da profillerinde de değişiklikler yapılmış.
İsmi geçen güncellemeye
http://forum.turksportal.net/vb/show...=125159&page=2 bağlantısından ulaşabilirsiniz.
Kariyer onaylandıktan sonra elemelerdeki durumumuz hakkında size bilgiler vereceğim. Kariyer süresince de yorumcu yorumları, gazete manşetleri ve bazı dedikodular gibi haber unsurlarıyla paylaşımlarımı renklendirmeye çalışacağım.