-
Oyunun CM3 ten beri hastasıyım . CM 00/01 le birlikte Türkiye ligi eklendiğinden beri her sene kesintisiz Galatasaray'ı alır 800-1000 saat oynarım . Eski serilerde Türkiye ligi gerçekten zevkli ve gerçekliği yansıtan biçimdeydi . Fakat artık lig oynanamaz bir hal aldı ve saçmaladı . 20 sezon geçirip siz üst üste 5 kere şampiyonlar ligini alsanız da diğer takımlar çöp olmaya devam ediyor . Benim kasam 400 milyonken adamlara yardım yapıyorum 1 milyonluk adamı 50 milyona alıyorum ki toparlasın diye fakat bırak toparlanıp transfer yapmayı saçma sapan 1 sene önce 1.5 milyon maaş verdiği adama sözleşme imzalayıp 10 milyon maaş veriyor haliyle benden avantadan aldığı parayı da hemen eritiyor yani lig te hiç bir şekilde diğer türk takımları toparlanamıyor . 5 sezon üstü üste şampiyonlar ligini alıyorum stat hala dolmuyor yüzde 80 ler de . Türk ligine bir set çekilmiş ve 50 sezonda geçirseniz iyileştiremiyorsunuz . Ayrıca oyunda genel olarak maaşlarla alakalı yapay zeka eksikliği var . Adam klüpteki oyuncular seviyesinde maaş alırken piyasası etmeyeceği için sırf senin kasanda 400 milyon var diye senelik 15 milyon maaş istiyor saçmalığın daniskası . Zaten oyunu yapay zekadan dolayı oynuyoruz . Türk liginin bu durumu ve yapay zeka hatalarıyla bu seneden itibaren gerçekten satışların azalacağı kanaatindeyim .
Selametle ..
Mesaj Yetkileri