Herkese merhaba arkadaşlar.İngiltere alt liglerinden proje takımına dönüştüreceğim bir takım arıyordum ve bu yapılanmayı fazlasıyla hak eden bir takım olan FC United of Manchester ile kariyer açmaya karar verdim.
Öncelikle kariyer amaçlarımızdan bahsedeyim.
Transfer yaparken bilgi seviyemiz içindeki tüm oyuncuları tek tek incelemeye çalışacağız.
Öncelikle bu oyuncuların istatistiklerine bakacağız,sadece ortalama puanlarına da değil misal orta sahada savaşçı oyuncu mevkine oyuncu alacağız bu oyuncunun maç başına top kapma ve müdahale sayısına bakacağız.
Daha sonrasında istatistiksel açıdan yeterli veya ortalamaya yakın bulduğumuz oyunculara gözlemci yollacağız,bunun ardından gözlemci raporlarını inceleyip oradan geçerli not alanların profillerini inceleyecek ve aynı mevkide olanların istedikleri paraları da göz önünde bulundurarak seçimimizi yapacağız.Tabii bunu her transferde yapmak zor ama uğraşacağız.
İlk sezonda oyuncu özellikleri de gizli olduğu için yaş açısından 25 altı olup öncesinde daha üst klasmanlarda mücadele etmiş oyuncuları kadromuza katacağız.Bir de Loughborough University tarzı altyapısı kaliteli olan kolej takımları bulup oralara gözlemci gönderip oralardan da yararlanacağız.
Bu takıma kısa vadeli başarı için gelmedik bir proje için geldik o yüzden oyun dosyasına bir şey olmadığı sürece kariyer devam edecektir.
Bir sonraki güncellemede transferleri ve kadroyu da sizlere tanıtacağım.
Forum kurallarını okudum & kabul ediyorum