Originally Posted by
comandante
o konuyu kaçırmışım gökhan.ama ne hikmettir ki mhpnin yükselişine,tkpnin baraja yaklaşamayacağına,akpnin oy kaybetttiğine ve bu oyların büyük kısmının mhpye kaydığına,deniz baykalı sevmekte haklı olduunuza çünkü adamın chpyi frenlemeyi bırak durduğuna,katılıyorum...şunu dasöylemek sitiyorum gökhan hep bana karşınız gibi bi düşünce olmasın kafanda ben düşündüklerimi savunur yargılarım kişileri değil.orda olsam okuduğum kadarıyla sana yakın olacaktım...çünkü nurcu erbakan falan olayına katılıyorum ben de...
epey kulağımı çınlatmışsınız o topicde yaaa aah orda olcaktıom yer yerinden oynardı hee...ben sana tatlı sert tartışılmaz senle açtığın konular kilitleniyor demedim ve seninle birbirimizi yemek güzel oluyoı..arada şampiyon da katılsa aramıza güzel olur=) benyaben de iyi oluyo bak sherry şampiyon ben seb benyaben...off...
ya sana ne olursa olsun heryerde söylediğim gibi karalama yapmadan kafandakileri konunun dışına çıkmadan söylediğin için saygımın olduğunu söylüyorum.ama sheryy neyse boşver.
sonra yukarıdaki mesajda sheryy demişki senin yüzünden konu kapatıldı ya ne alaksı var ben tek başımamı tartışıyorum orda???
ben gene diyorum akp hükümeti başarısızdır.örnek telekom örnek şeker fabrikaları örnek tekel örnek saçma sapan vergiler daha bir sürü şey.
ama bak sen diyordunya senle hiçbir konu tatlıya bağlanmaz.bak bu konu bile comandanteyle aramızda herzaman olduğu gibi bağlandı.amma sen bunu bir türlü anlamıyorrsun.sen benim üstümde karalama kampanyası başlatmışssın(kendi çapında)konuyla hiçbir alakan yok paso bana hakaretvari sözler...
birde o editlenen kısımda tartışma çıktığı için edit yememiştir.aşırı siyaset olduğu kilitlenmişti.A-N-L-A-Y-A-B-İ-L-D-İ-N-M-İ...
en son olarak herhangibir konu belirle ülke ve dünya siyasetiyle ilgili tartışalım.konuyu sen seç mesela turuncu devrimler küba devrimi fidel castro che mao karl marx Alparslan TÜRKEŞ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK Enver paşa Rock kültürü son olarak çıkan barışaROCK hegomanyası kornun blind şarkısının yazılış amacının ne olduğunun ve daha bir sürü şey konuyu sen seç bilgilerimizi ölçelim ne desin karşındakine sen bilgisizsin demekle olucak şeyler değil bunlar sheryy...
ya bu mesajı 3.üncü kez editliyorum.o lafım sana deildi yücel sheryy ye idi.bende seninle tartışmayı çok seviyorum.biz birbirimizi kırdığımızı pek hatırlaıyorum.benyaben şampiyon sen çok tartışırız ama olay sonu her zaman tatlıya bağlanır...
Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...