Giden Oyuncular

Altyapıdan oyuncu geldikçe iyi paralar kazanabileceğimizi düşünüyorum. Kaan Er'in 600.000 euroya transfer olması gibi.

Fakat bu transfer döneminde çok zorlanacağız gibi. Yönetimin transferden gelen paranın da %20 sini bize vermesi işleri iyice çıkmaza sokuyor. Şu anda ilk 11 için 3 nokta transfer yaptık. 3 bölgemiz eksik kaldı. Onları da gerçekleştirirsek alternatif oyuncu ayarlamak kolay iş.

Cengiz Ünder - Trabzonspor - 275.000 Euro

Başakşehir Cengiz'i ilk sezon Balıkesirspor'a kiralamış 14 maçta forma şansı bulmuş sonra Trabzonspor'a transfer olmuş ve onlar da kiralık olarak Osmanlıspor'a vermiş ve orda da sadece 9 maçta forma giymiş. Yani 4 sezonda 23 maça çıkmış Cengiz bu nedenle de istediği patlamayı yapamamış. Fakat yaşının henüz 22 olması ve gelişime açık olması nedeniyle böyle cüzi paraya kaçırmak istemedim. Onu parlatacağız ve Türk futboluna bir yıldız daha kazandırmış olacağız.

Taiwo Awoniyi - Liverpool - Kiralık

Bu transferi daha önceden Türkiye'de oynadığı ve ligi tanıdığı için hem de kullanacağımız kontra futbola uyum sağlayacağını düşündüğüm için gerçekleştirdik. Taiwo'nun çok can yakacağını düşünüyorum.

Christian Mora - Atalanta - 200.000 Euro

Yaşının genç olması ve potansiyelinin iyi olması büyük avantaj sağlayacak. Şu anki seviyesinin de Süper Lig için yeterli bir oyuncu olması onu almamızda en büyük etken oldu.

Altyapımızdan iki genç oyuncumuzu as takıma aldım. İkisini de Galatasaray istiyor fakat teklifler henüz düşük. Özellikle Kazım Dinç çok büyük oyuncu olacak.

Kazım Dinç

Rıdvan Aşkın

25 Temmuz itibarıyla kadronun son hali. Çok eksiğimiz var paramız yok nasıl olacak bilmiyorum. Şu anda 60 B euro transfer bütçemiz 754 B euro maaş bütçemiz var.

Bu arada Sivasspor Gustavo için 2 m euro artı bonus verdi ama kabul etmedim. Eğer bunun bütçeye tam aktarılacağını bilsem ve kadromuz belli bir seviyede olsa hiç düşünmeden kabul ederdim. Ama takımın şu anki yıldızı Gustavo.