Quote Originally Posted by byvirus View Post
Oyunda saçma sapan hatalar var ya. Transfer listesindeki oyuncuya 1 ay teklif gelmedi. Transfer listesinden çıkardım 1 gün sonra tekrar listeye koydum 5 tane teklif geldi. Aynı şekilde kiralık oyuncuya da hiç teklif gelmiyordu. Onuda çıkarıp 1 gün sonra tekrar koydum ona da bir sürü teklif geldi. Gözlemciyi takımdan kovuyorum gözlemci görevlerine giriyorum orda hala kovduğum adam araştırma yapıyor görünüyor. Profiline giriyorum başka takımda görünüyor. Gözlemcilik ayrı bir dert olmuş zaten. 20 oyuncu seçip gözlemle diyorum. Bakıyorum 10 tanesini gözlemlemiş. Kalan 10 seçip bidaha gözlemle diyorum. 6-7 tanesini gözlemliyor. 20 kişiyi gözlemlemek için 3 kere işlem yapıyorum yani. Zaten kimi gözlemlediğimi unutmamak için kısalisteler oluşturdum. Şaka gibi...
sanırım benim için oyun hayal kırıklığı oldu. henüz adam akıllı oynayamadım arayüzdeki kasıntıdan dolayı. bu dedikleriniz de olur illaki çünkü oyun baştan savma çıktı gibime geliyor. yapılan yeniliklere eyvallah da oynanan oyun oynanmayacak hale gelmiş