arkadaşlar hepimiz takımımızı gerçekten destekliyoruz. "hep destek tam destek" fenerlisi olsun bjklisi olsun anteplisi olsun. herkes takımına yürekten bağlı ve iyi gününde kötü gününde yanında oluyor. buraya kadar herşey tamam.

ben biraz dertliyim artık. hatta bayaa bayaa dertliyim ve gerçekten buraya ilk defa tuttuğum takımın aleyhinde yazılar yazacam. öncelikle arkadaşlarımın bazıları benimle aynı fikirde tabii ki olmayacaklar ama tabii ki herkesin düşüncesi farklı o yüzden hepimiz saygı duyuyoruz birbirimizin düşündüklerine...

bakın ben ezelden beri (1988 doğumluyum) galatasaraylıyımdır. gerçek bi taraftar olduğuma inanırım. kötü günlerde ağlarım bile noolacak bu takımın hali diye. ama şimdi bakıyorum da ben hatayı teknik direktör de görüyorum. neden diye soracak olursanız hemen izah edeyim :

bi kere carruscayı madem aldın neden 83'ten sonra oyuna sokuyosun ? bu adam 83'ten sonra ısınacak mı ? gol mu atacak veya attıracak ? hangibirini yapacak ? zaten daha takıma alışmamış. ayrıca bilmiyorum dikkat ediyomusunuz ama ben iliçin daha galatasaray formasıyla 90 dk maçı tamamladığını çok nadir gördüm. bu adamın iliç'e bi takıntısı falan var diye düşünüyorum. yani sahanın en iyilerinden biri olan adamı sen çıkartıyosan + daha yeni transfer ettiğin takıma alışması gereken bi adamı da 83'te oyuna sokuyosan kusura bakma ama bana göre sen şuanda futbol bilmiosun demektir.

ayrıca ümit karan'ın oyuna girmesi de hatadır. bildiğim kadarıyla ümit karan daha tam düzelmedi. ya çocuğun saktlığı (Allah korusun) tekrardan nüksetseydi? o zaman ne yapacaktın ? insanlar seni suçlayacaktı. tamam gol atmış olabilir. ama bu riske girilmezdi bence. dikkat ettiyseniz dizindeki bandajla oynadı ümit karan.

yani gerets yönetimle arasında sorun war diye takımı madem çökertmek istiyosa sen de yönetim olarak gerets'e gereken dersi vereceksin. bu böyle devam ederse (açık konuşuyorum) şampiyonlar liginde değil galibiyet almak biz gol bile atamayız. acilen buna bi çare bulunmalı. ayrıca ben şuanda teknik direktörden gerçekten memnun değilim. ve bu olanlardan sonrada geçen sene bizi bu adamın değil oyuncularımızın şampiyon yaptığına inanmaya başladım.

sizlerin düşüncesini bekliyorum bu konuda..

saygılar...