Quote Originally Posted by cloubeas View Post
Victor Moses sizin de bildiğiniz gibi Chelsea'den kiralık olarak geldi.Profiliyle ilgili en son düzenleme yapan kişi Chelsea araştırmacısı. Ligimize yeni gelen oyuncularla ilgili değişikliklerin en az yarım sezon oynadıktan sonra yapıldığı daha önce defalarca belirtildi. Ayrıca Moses son olarak Conte yönetiminde 2 sezon boyunca 3-4-3 ün sağında ofansif bek olarak değerlendirilmişti. Lütfen araştırmacıları kötülemeden önce bilgilerinizin doğruluğunu gözden geçirin.
Bilgi konusunda bir eksiğim yok. Chelsea'de nerede oynadığını biliyorum ancak en az 10 yıldır aktif futbol kariyeri olan oyuncunun son 2 yılda oynadığı mevki asıl mevkisi mi oluyor yani? Şuan sadece ofansif bek mevkiinde oynayabilen oyuncu Conte döneminden önce mevkisiz miydi? Sizin dediğiniz durumda Fatih Terim dönemi Wesley Sneijder'in sol açık mevkisi dışında bir mevkide oynayamaması lazım ? Bir kaç yorum yukarıda Perpetua'nın Abdülkadir Ömür ile ilgili yanıtı okuyup sonra tekrar cevap vermenizi isterim.

Ayrıca en az yarım sezon muhabbetini de biliyorum ancak bu değişiklik özellik değişikliği değil yani izlemenizi gerektiren bir şey değil. İngiltere'de yapılan hatayı düzeltmek için yarım sezon beklemeye gerek yok. 1,5 sezon kiralık, kiralaması iptal edilemeyen, açık bir şekilde tüm kanat rollerini belirli bir ortalamanın üzerinde oynayabildiği bilinen bir oyuncuyu zaten kanat yönünden zayıf olan bir takımda oynatamıyorum. Neden? Çünkü son 2 sezondur ofansif bek oynuyormuş. Baya güzel araştırmacılık.