ben burada site kurallarından bahsetmiyorum, saygı kurallarından bahsediyorum... Başına üzücü bir olay gelmiş, bunu bizimle paylaşarak bizleri uyarmak istemiş ama sizin tepkileriniz anlamsız ve kaba... Hem ne demek "ben elestirmesem doğruları nasıl görecek!" Bu herhengi bir konu değil, kendi başına gelmiş bir olayı anlatıyor. Burda doğru ile yanlışı ayıracak olan sizsiniz, konunun sahibi değil. Özellikle NOT_ALONE isimli üyenin tepkisi, ama sanıyorum Ömer ile çözmüşler sorunu....

Konuyu bulup bulmaman önemli değil, yukardaki mesajımda da belirttiğim gibi benim başıma gelen olayın sanki karbon kopyası bir olay ihlas haber ajansından geçilmişti yaklaşık 1 ay önce... Benim olayımda da İHA gelecekti ama ekip olmadığı için ATV gelmişti ve onun için sadece ATV de yayınlanmıştı... İHA yı bilirsin her yere verir haberi... Zat-ı muhterem aynı olayı okuyunca konuyu başka yönlere çekmişti...

Ömer yıllardır bu sitededir ve kendisini iyi tanırız... Bu konuda yalan söylecek veya başkasının olayını kendi olayı gibi anlatacak karakterde değildir.

Sana ve diğerlerine tavsiyem artık bu konu üzerinde fazla yoğunlaşmayın. Herkesin başına gelebilir, siz dersinizi alın yeter...