Quote Originally Posted by jack_sparrow_16
Ben de radyodan dinledim maçı ve o son gol nasıl ilaç gibi geldi o kadar gol fırsatının kaçmasından sonra maçın sonlarına doğru Burak Akdiş'in attığı o golle nasıl sevindim önümdeki çaykur rize patentli demlenmiş çayı devirdim. SYB arkadaşa katılmamak elde değil Raşit Hoca keşke Pancu'yu ilk 11'de oynatsaydıda bütün maç boyunca kahrolmasaydık. Çünkü Pancu 2 sene önce dönen şikeleri çok iyi biliyor ve Çaykur'a da bir güzel kapak yaptı.
hocam gecen sene akçaabatsebat bu sene çaykur rize 2 intikam maçımız bitti.sırada bjk var.sevindirici olan artık olgunlaşmış bi taraftar kitlesiyiz.küfretmeden 50 kişi yle binlerce küfreden taraftarı devirip geldi.bjk ı da inönü de aynı şekilde yenip kanımızı yerde bırakmayacağız(mecazen)cidden farklı taraftarız.hiç şampiyonluk yaşamadan bu kadar cefakar bir taraftar topluluğunu deil türkiye de dünyada bulamazsınız.dün gençlerbirliği başkanı konuşuordu.aynen şöyle dedi(2bin kişiye oynuyoruz şampiyonluk hayal)ama biz bursasporuz 20000 kişiye oynuyoruz keşke görebilsek şampiyon olacağımız günleri.bu potansiyelimiz var.bi de pancu kilitleri açar raşit hoca nolur ilk 11 oynat şu adamı