Fenerbahçe Resmi Web Sitesinden şöyle bir haber yayınlandı :

Roberto Carlos Pişman
13 Ekim 2006 Cuma

Real Madrid’in Brezilyalı oyuncusu Roberto Carlos düzenlediği basın toplantısında, kulübünün Fenerbahçe ve Chelsea’ye gitmemesi için kendisine önerdiği sözleşme yenileme teklifi sözünü henüz yerine getirmediğini savunarak pişman olduğunu söyledi.
Real Madrid başkanı Ramon Calderon ile Sportif Direktör Pedja Mijatoviç in kendisine bir yıl daha Madrid takımında kalması için sözleşme teklif ettiğini hatırlatan Roberto Carlos, "Benden istenilenleri yerine getirdim. Ne Fenerbahçe’ye ne de Chelsea’ye gitmedim. Şimdi ise Real Madrid yönetiminin bana verdiği sözün arkasında olmasını isterim" dedi. Roberto Carlos, "Mademki bu olmayacaktı öyle ise gitmeme neden engel oldular" diyerek de İspanyol takımını gazeteciler önünde suçladı.
Bu arada İspanya’da yayınlanan Sport ve El Mundo Deportivo Gazeteleri de Roberto Carlos’un Fenerbahçemizin teklifine kabul etmediğinden dolayı pişmanlık duyduğunu yazdılar.

Bu haber gündüz DHA tarafından yayınlanmış ve forumlarımızda tartışılmıştı. Perpetua'nın bu konudaki görüşleri aynen şu, ve ben de perpetua'ya katılıyorum.

Quote Originally Posted by perpetua
Haber yalan...

Cunku:

Roberto Carlos'un agizindan bu kelimeler cikmamis.. Sport.es sitesindeki haberi kabaca cevirmek gerekirse Roberto Carlos'un tek soyledigi "umarim yakinda bana kontrat yenileme konusunda verilen soz yerine getirilir" Bu sozleri soylemesinin nedeni Beckham'in kontratini yenileme konusunda Real Madrid'in harekete gecmis olmasi.

Bu sozlerden sonra, haberin yazari kisa bir tarihsel hatirlatma yapiyor ve Roberto Carlos'un Chelsea ve Fenerbahce ve Katar'dan teklif oldugunu one surerek ayrilmak istedigini ve bunun uzerinde Real Madrid'den daha iyi sartlarda kontrat uzatma sozu aldigini yaziyor.

Haberin bu kismindan sonra Roberto Carlos'un Emerson, Diarra, Ronaldo ve Van Nistelrooy hakkinda ovguleyici sozlerine yer veriliyor.

Yani Roberto Carlos'un tek soyledigi, Beckham'a kontrat yenilendi, hani bana??

Sezon ortasi ayrilip Fenerbahce'ye giderim, Fenerbahce'ye gitmedigim icin pismanim kisimlari ise kuyruklu yalan..

Iste size haber: http://www.sport.es/default.asp?idpu...dseccio_PK=805
Fenerbahçe çok büyük bir gaf yapıp, yalan haberi aynen sitesinden yayınlamıştır ve bir Fenerbahçeli olarak benim gözümden düşmüşlerdir!