Tipik bi türk takımı arupalıya karşı maçı oldu iyiki ilk golü biz bulduk çünkü ilk golü psv bulsaydı skorunda nasıl korunacağını çok daha iyi gösterirdi

galatasaray golü attıktan bir bilemedin iki dakika sonra 18 e gömülmeye başladı aklısıra alandaraltıp skoru koruyordu ama bir takım orta sahasını 18 in önüne kadar çekerse rakip takım 18 in önüne kadar güle oynaya gelir vve geldide ilk buldukları çeyrek pozisyondan gol çıkardılar takım tamamen oyundan düştü arkasından konsantrasyon bozukluğu o kadar arttı ki kendi kullandığımız kornerden gol yedik evet kendi kullandığımız kornerden

yazılan mesajların çoğunu okudum hepiniz birini asmışsınız genelde suclular gerets yönetim ve mondragon evet şimdi ilk sorum şudur
-eğer bireysel hatalardan gol yeniyorsa gerets ne yapsın
-kaleciniz talihsiz bir gol yedi diye onu asıp kesemezsiniz çünkü futbolda arkadaşlarına sırtını dönmeyen tek kişi kalecilerdir
-üçüncü suçlu yine çoğunluğa göre yönetim evet burda katılıyorum bu takı yönetimin beceriksizliğidir caruscaymış,inamotoymuş,okanmış,tolgaymış bbı adamlara galatasaraya ne verebilirki yada bunları almayaıp biz bir sene gençlerle oynayacağız taraftar şampiyonluk beklemesin dese karşı mı çıkılacak ama yoktransfer yapılacaktı yapıldı oynatıulmıyordu ve bazı yerlerden oynat emri geldi onlar ne zaman oynasa takım maç kaybetti olacağı buydu össaanabi hala öğrenemedin ya hadi neyse

son olarak sahaya atılan 3 adet yabancı madde vardı ya işte o galatasaray taraftarı olduğunu sanan 3 kişi tek başlarına galatasaray taraftarının zeka ortalamasını düşürebilecek kapasitede olduklarını kanıtlayıp işte biz buyuz adnan polat bizide gör diye bağırdı aferin onlara alkış tutarım ben bu dingillere her zaman yapın olur mu ne de olsa reklamın iyisi kötüsü olmaz