Merhaba arkadaşlar.
Daha önce açılan sigara ile ilgili bir konu sayesinde farkettim ki burada bulunan arkadaşlarımızın büyük çoğunluğu sigara kullanmamakta, hatta ondan nefret etmektedir![]()
Yaşadığımız bu dönemde gençliğin önündeki en büyük sorunlardan biri olan sigara kullanımı gün geçtikçe yaygınlaşıyor ve kullanımı gittikçe daha küçük yaşlara düşüyor. Eğer önlem alınmazsa gelecekte toplumun yaşam kalitesi ve süresi alarm veriyor olacak. İşte ben bütün bunları bilmeme rağmen yaklaşık 10 yıldır sigara içmekte ve gençliğimin en güzel günlerini bu zehire arkadaşlık ederek geçirmekteydim. Son dönemlerde buna "Dur!" demek için çok çabalar sarfetmeme rağmen başarılı olamadım. Ancak dün(03 Temmuz 2005) den itibaren kesin bir tavırla sigara içmemeye karar vermiş bulunmaktayım. Bu mücadelede sizlerinde desteğini almak ve sigara kullanan arkadaşları bırakmaları için cesaretlendirmek niyetiyle bu başlığı açtım. Burada sigarasız geçen her günüm ile ilgili ayrıntıyı gün gün sizlerle paylaşacağım. Umarım burada yazdıklarımı okuyan sigara kullanıcısı arkadaşlarımıza da bırakmaları için ilham kaynağı oluruz.![]()
Not: Konuyu Sabit ve Kilitli yapmamın sebebi burası bir tür günlük olacak ve araya yorum yazıları girmemesi, böylece konunun akışının dışına çıkılmamasıdır. Konuyla ilgili yorumlarınızı aşağıdaki başlıkta yapabilirsiniz.
http://forum.turksportal.net/phpBB2/...?p=52801#52801