1.GÜN
Doğru Karar: Sigarayı bırakmaya karar verdim ve ilk işim cebimde duran zehir paketinden kurtulmak oldu.
3 Saat Sonra: Yemek yiyene kadar her hangi bir istek hissetmedim ama yemekten sonra hafiften yoklamaya başladı. Ama bununla başa çıkmak için fazla çabaya gerek yok.
10 Saat Sonra: Gittikçe vücudumun nikotin alma isteğiyle başa çıkmam zorlaşıyor. Başım dönmeye, gözlerim kararmaya başladı. Ben de biraz hareketlenip kafamı dağıtmaya çalışıyorum. Marketten çerez, ****er vs tarzı beni meşgul edecek şeyler aldım ama çabucak bittiler.
İlk Akşam: Bugün eve daha erken geldim. Çünkü işyerinde sıcağın da etkisiyle çok bunalmıştım. İlk işim ılık bir duş almak oldu. Biraz rahatladım ama yemekten sonra tekrar sigara isteğim arttı ve sonrasında baş dönmesi, göz kararması, stres, konuşurken dikkatini toplayamama... bu seferki çözümüm RoCCo Lolipop şeker ... Saat 24:00 ve yatma vakti. Bu gece çok rahat uyuyamayacağım...

2.GÜN
Sabah normalden erken uyandım. Gece oldukça sıkıntılı geçmişti ama yine de uykumu almış gibi hissediyorum. Sigarasız geçen bir günden soınra biraz balgamım var ve onu temizledim. Kahvaltıda her zamankinden fazla yediğimi farkettim. Bu iyiye işaret demek ki...Kahvaltıdan sonra dışarı çıktım ve derin derin nefes çekerek ciğerlerimi başka şeyler yerine oksijenle doldurmaya başladım. Öğle vakti yaklaşmaya başladı ve kahvaltıdan sonra 3 saat bile geçmemişken acıkmaya başladım. Demek ki hem daha çok hem de daha kısa aralıklarla yemek yiyeceğiz bundan sonra...Ve öğle yemeğinden sonra hafif hafif sigara canım çekmeye başlıyor. Kendimi tutuyorum, mecburum. Saat 16:00 ve çok fena bir şekilde sigara içesim var, dayanamayacağım diye korkuyorum. Bu korku yüzünden eczaneye gittim ve nikotin sakızı ya da bandı almak istedim. Yokmuş ama bu arada kendimi kontrol etmeye tekrar başladım. Bu akşam ilk akşama göre sanırım daha rahat geçti. Bünyem yavaş yavaş kabullenmeye başladı sanırım sigarasız bir hayatı..(Yarına Allah kerim...)

3.GÜN
Bu sabahlar giderek daha güzel gelmeye başladı. İnsan yaşadığını, nefes aldığını daha yeni yeni farkediyor. Ama hala beynimde bir yerler "İç!İç!İç!..." diye bağırıyor bana. Ben de bildiğiniz çözüm yolunu tercih ediyorum; RoCCo Lollipop ... Eğer hep bu çözümü kullanacaksam, sanırım bu seferde Lollipop bağımlısı olacağım, gidiş onu gösteriyor. Nerdeyse günün her saati elimde lolipop dolanıyorum ortalıkta. ve bu günü de bitirdik, kazasız belasız