Quote Originally Posted by cihanluigi View Post
Bu kadar çok sakatlık olmaması lazım. Training demişsiniz ama training'den sakatlanan oyuncum yok herkes maçta sakatlanıyor. Suan Kezman - Appiah - Sobis - Aurelio min. 3 ay yok. Kırmızı kart konusuna pek katılmıyorum hard oynatiyorum takımımı buna ragmen cok kart cıkmıyor. Altyapıdan mantıksız sekilde yabancı oyuncular cıkıyor bunlar bizler icin problem olmuyor adamı kovuyoruz gidiyor ama bot takımlar bunları koymadıgı icin transfer yapamıyor vs... Oyunda hata cok arkadasım Italya liginde oynuyor orada sakatlık pek olmuyormus sanırım Türkiye liginden vazgecicem. İngiltere liginde yabancı oyuncuyu alıyorsunuz aldıktan sonra adama WorkPermit cıkmayabiliyor dogal olarak paranız yanıyor daha coook hata var aklıma geldikce yazarım
Italya ligi cok yavas tempoda oynanir. Bu nedenle sakatligin az olmasi normal.

Hard Tackling - Oyunda kisaca kazanilma ihtimali 50% olan toplara girmek demek. Bu da kart sayisini arttirir. Sizin orneginizde simdilik fazla etki yapmamis cunku o fauller herhalde simdilik pek tehlikeli yerlerde olmuyor. Ayrica hard tackling sonucu sakatliklar da yukselir cunku kontrolsuzce topa girmeler darbeden meydana gelen sakaltiklarin sansini yukseltir.

Ingiltere liginde yabanci oyuncu alip, work permit cikmazsa bu oyuncuyu pilot takimina yollama sansiniz var. Bu da gercek hayatta olan, tatbik edilen ve oyuna eklenmis yeni bir ozellik.

Sakatlik antrenman'in cok agir olmasi nedeniyle maclarda ortaya cikabilir, yorgun dusen oyuncu bunu kaldiramayabilir. Ayrica cok hafif antrenman yaptirarak oyuncularin yuksek tempoda sakatlanmasina neden olabilirsiniz. SI bu oyunda sakatliklari modellerken gercek ortalamalarla karsilastirarak yapiyor. Sans faktoru de tabii ki isin icine girdigi icin bu tip sorunlar yasanabiliyor. Turkiye'deki bazi takimlar dusuk tempolu oynadiklari icin fazla sakatlik olmuyor. Ancak dusuk tempo oynayan takimlara, yuksek tempoda oyna dersen sakatliklarin fazlalasmasindan daha dogal bir sey olamaz.

Bu arada Turkiye ligi icin bulamadim ama Ingiliz ligleri icin mevcut sakatliklar tablosuna bir goz atmaya deger