Anket Sonuçlarını Görüntüle: Yeni sezonda sampiyon kim olur?
- Voters
- 34. You may not vote on this poll
-
Fenerbahce
-
Trabzonspor
-
Galatasaray
-
Besiktas
-
Diger bi takim
-
08.Temmuz.2005, 02:34
sana yine katılamayacağım.
bence bu tip forvetler mutlaka olmalıdır.iki tane aynı tarz (top süren,adam eksilten,şut çeken) forvet yanyana oynarsa mutlaka birbirini kısıtlar.zaten böyle bir ikili ben şimdiye kadar gördüğümü hatırlamıyorum.her futbolu takip eden insan gibi ben de 2 forvetten birinin teknik diğerinin bitiricilik özelliğinin yüksek olması gerektiğini düşünüyorum.bütün avrupa takımlarında bu böyledir.bir forvet ceza sahası içinde aktif diğeri ceza sahası dışında aktiftir.
mesela milan:crespo-sheva,barça:eto+ronaldinho.
fakat 2 tane aynı tarz oyuncuyu oynatan takımların forvet hattı hep sorun yaşar.
mesela:real;ronaldo nun yanında bir türlü raul ya da owen doğru dürüst dikiş tutturamadı.sonuçta üçünün de performansından çoğu fuotbolsever memnun kalmadı.inter;adriano gibi bir oyuncu vieri veya martinsin oynadığı çoğu maçda gol atamama sıkıntısı çekti 2.5 ay gol atamadı.keza arsenalde de durum buna yakındır.henry nin yanında diğer forvetlerin oynayamayacağını bildiği için wenger forveti tek yapıp kanatlardan ofansif oyuncular ile desteklemiştir.
velhasıl en akıllıca forvet ikilisi birisi bitirici diğeri teknik özellği yüksek olan ikilidir.böyle bir ikili lazımsa da türkiyenin bitiriciliği en iyi 2-3 oyuncusundan birisi olan fatih tekke de bana göre çok kaliteli,değeri bilinmesi gereken bir oyuncudur.
bence asıl işe yaramaz oyuncu anelka.işe yarasaydı arsenal,real,psg gibi takımlar elinden bırakmazdı.ama müslüman olduktan sonra belki biraz aklı başına gelmiştir.
Mesaj Yetkileri