Bu elestiriyi SI games forumlarinda yazan benim.

Buna benzer bir elestiriyi bu forumlarda gecen sene (FM 2005 sonrasi) yazmistim.

Ayica buraya not edeyim ki ben ABD/Kanada arastirma takiminda da bulunuyorum. Mini editor ile yapilan arastirmanin oyun ile gelen database'de yansimamasi gibi bir durum ancak bir kere yanlislikla olur. Bir sonraki surumde bu duzeltilir. CM4'den beri ortaya cikan bir cok kalteli oyuncunun bilgileri eksik veya yanlis ve isterim ki bunlar duzeltilsin.

Burada eklemek isterim ki Sn. Tozer ile hic bir alip vermedigim yok. Hatta UEFA.com sitesindeki yazilarini zevkle okuyan birisiyim. Ancak FM icin arastirma yapmak gercekten cok zaman alan bir is ve gozlemledigim kadari ile bu zamani ayirabilecek durumda degil kendisi. En azindan yanina ikinci bir head researcher alarak database'in duzeltilmesi saglanmali ki Turkiye ligi oynanabilecek hale gelsin.

apaydin2148: SI games ozellikleri degistirebilir. Bu da yapilan arastirmanin bariz bir sekilde yanlis oldugunu gosterir, zira Turkiye futbolunu bizlerden daha az bilen kisilerin bile gozlemlemesi ve degistirmesi hatanin SI games'de oldugunu gostermez. Ben acikcasi, SI games'in ozellikle yapilan Turkiye arastirmasini bozacagini dusunmuyorum.