Madem inanmiyorsunuz alin size ss. Mac genel ekraninda 2. dk da sakatlandigini yazmis oyun yanlislikla, evsahibi verileri ekraninda da 1. dk da sakatlandigini yaziyor ama dogrusu 2. "saniye"de sakatlandigidir. Iste ispati. Bu bir rekor bana kismet oldu. Ayiptir soylemesi iyi adam sakatlanir. Testere`yi izleye izleye boyle oldum cok gormeyin

Ayrica hani Roma`yi deplasmanda yenmistim ya UEFA kupasinda, kendi sahamda mac 2-3 giderken ben tam tur atladim derken kalecim Ochoa topu okaka`ya hediye edince 89. uncu dakikada buz kestim adeta. 2-4 yenildim ve deplasman gol averajiyla elendim. Cok uzgunum. Roma`yi gecseydim karsima Tottenham geliyordu. Kesin elerdim. Cok dramatik bir sondu. Ardindan ligde Valencia`dan 3 yedim kendi sahamda ve ilk 11`in 7 tanesini kadro disi biraktim. Hic oynatmadigim oyuncularla Ispanya Kupasi`nda Barcelona karsisina ciktim. Ilk mac hatirliyacaksiniz deplasmanda 1-1 bitmisti. Kendi sahamdaki bu macta Barcelona`yi 4-0 ile ezdim. Ardindan ligde inanilmaz bir mac oynadim. Sondan 3. siradaki Deportivo ile deplasmanda karsilastim. Takim tercihim yanlis olunca orta sahada zayif kaldim ve Deportivo`dan, Obi Mikel`den bir asist, bir gol olmak uzere, 2 gol yedim. Ikinci yarida ise yaptigim muthis hamlelerle 2-3 kazandim. 2-0 iken klavyeyi yiyecektim ama 2-3 olunca bir rahatlama oldu ve 6. siraya yukseldim. 2 haftada bir, 1 basamak yukseliyorum. Hedefim sampiyonlar ligiydi biliyorsunuz. Bu hedefime u-la-sa-ca-gim.

Taktigin en âlâsini buldum sonunda ve olusturunca buraya ekleyecegim. Garantili taktiktir. Basarisizlik durumunda istediginizi soyleyebilirsiniz Bu, ozetini yaptigim cok hareketli 2 haftanin muthis hikayesini de ekleyince daha hos olacak. Simdilik bu kadar. Totti`nin 2. saniyede sakatlanmasi tesaduf degil. Iste La Liga`da son puan durumu :