Dün forumda bir bölüme yazdığım yazıdan alıntıdır;

Yanlız forumu dikkatlice gözden geçirdim de evet oyunda hatalar var bunları bende yazdım, fakat bazı kişilerin turksportalının bireyselliğinin dışındaki konularıda üzerlerine yıkmaya çalıştıkları dikkatimi çekti.

Bugün unofficial bir dolu FM/CM sitesi var, hangisinin yönetim tarzı, bireylerle olan üslupları yada yaptık diye gösterdikleri birçok iş turksportal ile boy ölçüşebilir?

Bencede değişmesi gereken şeyler var, buna bu forumda dahil ama amaç, araça dönüşürse tehlike var demektir.

Bundan öncede blah blah forumlarından olup, Türkçe yamayı neden böyle çıkarıyorsunuz diye turksportala üye olup yazı yazanlar, kendi forumlarında turksportaldan bahsedenlerin yedi sülalelerine lanet yağdıran piyasadaydı. Bugünde kündeye farklı yerden getirme çabasındalar.

Bizler buraya hemen hemen hergün giren kişiler olarak Türkeride, Volkanıda, Mustafayıda, Tolgayıda her daim desteklemeliyiz. Neden mi?

Çok açık diyeyim ki, bu insanların en azından insana saygıları var ve belli terbiyeden geliyorlar, FM'nin bu siteden çıkıp, 3.sınıf yerlere gitmesi otomatikman oyundan da soğumam anlamına gelir benim için.

Volkan bu oyunu Türkçe oynayalım diye az daha sınıfta kalıyordu, Mustafa gene çokca zamanını buraya ayırıyor ve bunu yaparken de henüz birilerine küfür ettiklerini, yasa dışı birşeyler çevirdiklerini görmedim.

Eleştiri olmazsa, ileri adım atılmaz. Önemli olan yapıcı olabilmektir. 1 yılda yapğtığın binayı unutmayalım ki bir dinamitle 1 saatte yıkarsın.

Aramıza girenlerin rüzgarı ile hepimizin olan turksportalı sarsmayalım arkadaşlar, LÜTFEN !!!

*** Arkadaşlar dün bu yazıyı yazdıktan sonra bu sabah sigames forumlarına girdim ve kasten yapıldığı çok belli olan birkaç mesaja rastladım, CM'nin Türkçe olduğu ilk günden buyana değişik nicklerle bu siteye & foruma girmekteyim. Ne Türker'i, Ne Volkan yada Mustafa'yı nede diğer arkadaşları birebir tanırım. Ama her daim gözlemlediğim şey adam gibi adam olduklarıdır.

Bugünlerde kasti olarak TURKSPORTALI yıkmak isteyen kişiler var, hastalık boyutunda bağlı olduğum oyunu bana daha fazla sevdiren bu insanlara da böyle zamanlarda ship çıkmamız gerekli.

Elbette ki olumsuzluklar olacak, eksiklerde olacak. Ancak aramıza girip farklı amaçlar peşinde koşanlara ne burada, ne de sigames çatısında izin vermeyelim dostlar.