Quote Originally Posted by Vieri
tontonzolamoukoko, sen heralde daha cm0102 görmedin onuda oynamanı tavsiye ederim, belki o zaman gelmiş geçmiş en iyi versiyon lafını rafa kaldırırsın.. tabi renk meselesi senin için farklı olabilir.

1. ayrıca bu sitedeki konuşma ve diğer üyeler ile olan diyologlarına lütfen dikkat et.
2. cm ile başardığın noktaları yayınladığın screenshotları lütfen CM bölümünde açki o bölümde değerlendirilsin. Yoksa böye konular karışıyor.
1-97-98 den beri bütün versiyonları görmedim, sezonlar boyunca oynadım. Senin bahsettiğin versiyon cm tarihinin yüz karası oyunlarından, 3-0 öndeyken 90 90 90 3-3 olan ya da 3-4 olan oyun , deplasmanda galibiyet alınmayan oyun bundan zevk alıyorsanız size bişey söylemiyorum ztn, bu oyunu bu yüzden bırakmıştım, eğer yazılı 2d pitch olmayan oyunlardan bahsediyorsak gelmiş geçmiş en iyisi kesinlikle 99-00 oyunudur tam 4 yıl bu oyunu oynadım ben, fakat toplamda 03-04 tür en kalitelisi, isteyenlerle neden olduğunu sabaha kadar tartışırım,

2-Ben diğer üyelere laf etmiyorum ztn, kendim hile yapmadan demek istedim, biz arkadaşlar arasında buna öyle yapmak deriz, başkasına laf etmedim,

3- Burası benim screenshot topicim, ztn çok az screen paylaşan insan varken, benim burda hangi versiyon olursa olsun, ama cmyle ilgili olan bişeyi paylaşmama karışmamalısınız, (Bunun fm 2006 olabileceğini zannedenler ztn cm fln oynamasın,yorumda yapmasın, o yüzden karışıklık olmaz.)

4- Benim her mesajımdan sonra, herhangi bişey söylemek zorunda değilsin.