çok yazık oldu çookk...
Nereden başlayayım ki söze, ah alpay mı diyeyim niye elini o topa sokarsın ki, yoksa ah kader mi diyeyim...
0-1 olduktan sonra umudumu tamamiyle yitirmiştim ama baktım ki milliler maçı bırakmayacak... Dedim ilk yarı 2 gol 2. yarı 2 gol tamamdır, haydi bastırın...
Öyle de oldu nitekim, 2-1 ilk yarı önde bitti, 3. golle tamamiyle umutlandım... Ama hep golü son dakika atacağımız hissi doğdu içime... o bizi yıkan 2. golde bile umudumu yitirmedim zira son dakkalarda 2 gol bulabileceğimizi biliyordum ama stadı dolduranların çoğu bilmiyormuş anlaşılan... hepsi sustu, tezahurat yapanlar da zaten milli takımı bırakıp feneri desteklemeye başladılar... Bizim asıl sorunumuz da bu zaten...
Ne oldu? dakka 89 da golü atınca nasılda 180 derece çak etti taraftar, nasıl da desteklemeye başladı... ama o boşa geçen 5 dakika susmayıp yada kendi takımlarına tezahurat yapmayıp takımı destekleselerdi belki de bir gol daha bulmuş olacaktık...
Tam göremedim ama İsviçrenin 2. golünde ofside fardı sanki... dedim ya o karmaşadan dikkat etmedim...
Hakem maçı katletmedi, aksine oldukça tarafsız yönetti... kimse hakemin ardına sığınmasın...
Yazık oldu diyorum, zira bu takım Almanyada oynanacak Dünya Kupası Finallerinde olmalıydı... Bir daha ki sefere diyorum, işallah bu sefer Avrupa şampiyonası Finalleriyle başlar, Dünya Kupası Finalleriyle devam ederiz...
Son olarak da Millileri yürekten kutluyorum, çok yürekten mücadele ettiler...

Alıntılı Yanıtla