Quote Originally Posted by Vieri
herkesin izlenimi kendine göre değişim gösterebilir, ben senin galatasaray'ın futbol oynayış biçimini eleştirmene saygım var. Bu senin görüşündür kendince doğrudur. Sana Galatasaray iyi oynuyor diye kabullendirmeye çalışmam.

Belki bana göre iyi oynayan Galatasarayken, Fenerbahçe kötü oynuyordur.. bu sanada tersttir. Görüşler bir noktada mutlaka birbirine ters duruma gelebilir. Bu normal. O yüzden izleyip göreceğiz kim nasıl oynayacak. Şimdiden şu böyle oynuyor kazanamaz gibi iddialar yersiz.

Fenerbahçe milan karşısında dökülürken Galatasaray karşısında çok iyi mücadele çıkartabilir bu mümkün hergün hergünü tutmaz. Nasıl herkes geçmiş yıllarda GS nin kupada Feneri devirmesini, Fenerin Gs ye 6 atmasını tahmin edemeyeceği gibi derbi sonuçları kolay kolay bilinmez.. zordur.

Alex bana görede büyük bir futbolcu bunu tartışmıyoruz zaten onun oyuna etkisinden bahsediyoruz. Arkadaşta söylemiş zaten oynarsa Fenerin kazanması için oranını yükseltmiş..

Fenerbahçe Galatasaray maçları her zaman derecesi yüksek olmuştur iyi olan iyi oynayan kazansın
Kardeşim kupayı kaybeden ligi kazanır derler büyüklerimiz
Sonucu kimse kestiremez, o ayrı.Sonuçta derbi maçlarının skoru hiç belli olmaz..