Quote Originally Posted by uğuray1907 View Post
kardeş ben fanatik bir fenerliyim herkeste bilir burda ama bu takım düzelene kadar hiç bir maça gitmem verdiğimiz onca paraya yazık be düzelsinler öyle giderim.ben gebzede oturuyorum istanbul komşu ama çok para gidiyor.biraz anlasınlar bizim yoklugumuzu.az maçına 300 milyon verenler karşılığını alabildilermi sadece o maç değil hiç bi maçın hakkını vermiyorlar
tabi sende haklısın bnde kombine aldım 450ytl ye fakat karsılığını alamıorm her mac ayrı stres ayrı uzuntu ama onları motive edip duzelmelierini sağlamakda bizim gorevimiz mustafa denizli zamanını hatırlamıomusun neler yapmıstık antep macında falan bunları yeniden yapmalıyız onları motive etmeliyiz bizler inandığımızı gosterip onlarıda inanmaya zorlamalıyız bunu yapamassak 14mayıs gibi olacak sonumuzsu bizdeki inancın hırsın yarısı alex de olsa simdi gercekten buyuk işler yapardık ama taraftar kadar inanclı bir tek tuncay ı goruorm ben
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Quote Originally Posted by Nedvedmania View Post
biri bana arkadaşı tercüme edebilirmi hiçbirşey anlıyamadım ???
demişsin dalga gecerek işte taraftar işte şampiyon onlara cvp olarak yazdım simdi anladın mı??

son olarakda simdi form dusukluu yasadıı için yerden yere wurulan volkan ın eskiden neler yaptıın kucuk bir ornegi;
http://www.youtube.com/watch?v=gqykV...elated&search=