Peter Vander Heyden'i Bayern Münih'e 1.6 MN ye sattım.Finans biraz düzeldi.Artık 2 MN ye yakın param var.
Hannover Maçı Buruk Zafer

Bu maça mutlak galibiyet için çıkmıştık ayrıca Hannover en ezeli rakibimiz olduğundan çok hırslıydık.Maçtada rakibi yoğan,pres yapan bizdik.Ama forvetlerimizin azizliğine uğradık ve maç 0-0 bitti.Bu maçta oyuncularım çok iyi oynadı ve pozisyona girdiler onları çok beğendim.
Hertha Berlin Şanssız Maç

Bu maça beraberlik için çıktım.Savunma oynadım kontrataklarla çıkmayı denedim ve çok yararı oldu.Maçta üstün olan bendim 2 tane %100 lük golümü kalecileri çıkardı.Oyuncularımı tebrik ediyorum.Sadece bir Forvete ihtiyacımız var o kadar takımım gayet iyi.

Energy Cottbuss Sinir Maç

Galibiyete çok ihtiyacımız vardı ancak ilk dakklarda yediğimiz AMATÖRCEgol bizi zora itti.Neyseki 5 dk sonra golü bulduk.SS te de görüldüğü gibi onların 2 şutu var ikiside gol oluo benm 6 şutum var ama 1 gol var.Çok saçma bir şekilde bu maçı kaybettim.2-1

Bu arada B.Dortmund menajeri istifasını veriyor ve basın yerine benim geçeceğimi söylüyordu.Bende Dortmund menajerliğini istediğime dair basın açıklaması yaptım.

Arkadaşlar puan durumunu falan gece atacağım şimdi ders çalışcam Hade Bye!